Angajări la Serviciul de Ambulanţă Mureş Recomandări zi de zi
  • admin
  • 0 comentarii
  • 1002 Vizualizări

Angajări la Serviciul de Ambulanţă Mureş

ambulantaServiciul de Ambulanţă Mureş organizează concurs, conform Hotărârii Guvernului nr. 286/23 martie 2011, pentru ocuparea funcţiilor contractuale vacante de asistent medical generalist – un post şi operator registrator de urgenţă – un post.

Conform unui anunţ făcut public vineri, 27 noiembrie, în Monitorul Oficial al României, concursul se va desfăşura astfel: proba scrisă în data de 23 decembrie 2015, ora 9.00, şi proba practică în data de 24 decembrie 2015, ora 9.00.

Pentru participarea la concurs candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: diplomă de Bacalaureat şi studii postliceale de specialitate şi perioadă de voluntariat de minimum 500 de ore la Serviciul de Ambulanţă Mureş pentru postul de asistent medical, respectiv diplomă de studii medii şi certificat de radiotelefonist sau telefonist şi şase luni de vechime în specialitate pentru postul de operator registrator de urgenţă.

Dosarele de concurs pot fi depuse până la data de 15 decembrie 2015, ora 13.00, la sediul Serviciului de Ambulanţă Mureş, din Târgu-Mureş, strada Secuilor Martiri nr. 16, sau la numărul de telefon 0265-213.061.

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE