Home / Recomandări zi de zi / Angajări la Serviciul de Ambulanţă Mureş

Angajări la Serviciul de Ambulanţă Mureş

ambulantaServiciul de Ambulanţă Mureş organizează concurs, conform Hotărârii Guvernului nr. 286/23 martie 2011, pentru ocuparea funcţiilor contractuale vacante de asistent medical generalist – un post şi operator registrator de urgenţă – un post.

Conform unui anunţ făcut public vineri, 27 noiembrie, în Monitorul Oficial al României, concursul se va desfăşura astfel: proba scrisă în data de 23 decembrie 2015, ora 9.00, şi proba practică în data de 24 decembrie 2015, ora 9.00.

Pentru participarea la concurs candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: diplomă de Bacalaureat şi studii postliceale de specialitate şi perioadă de voluntariat de minimum 500 de ore la Serviciul de Ambulanţă Mureş pentru postul de asistent medical, respectiv diplomă de studii medii şi certificat de radiotelefonist sau telefonist şi şase luni de vechime în specialitate pentru postul de operator registrator de urgenţă.

Dosarele de concurs pot fi depuse până la data de 15 decembrie 2015, ora 13.00, la sediul Serviciului de Ambulanţă Mureş, din Târgu-Mureş, strada Secuilor Martiri nr. 16, sau la numărul de telefon 0265-213.061.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă-Comuna Zau de Câmpie

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share