Home / Administratie / Cum se reduce un deviz general substanţial?

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Cum se reduce un deviz general substanţial?

Foto 1 CL

Consilierii locali au votat, în ultima şedinţă, proiectul de reabilitare a clădirii de pe strada Mureşeni nr. 50 şi transformarea sa în locuinţe sociale pentru romi. Devizul general a fost modificat faţă de proiectul de hotărâre care a fost postat pe site-ul tirgumures.ro.

 

Pe site-ul tirgumures.ro a fost postat proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi a documentaţiei tehnice pentru proiectul “Reabilitare imobil Mureşeni nr. 50”. Potrivit acestuia, pentru reabilitarea imobilului – consolidarea, mansardarea şi realizarea a 35 de apartamente cu 1 până la 3 camere, investiţia era estimată la 2,626 de milioane de lei. Proiectul de hotărâre întocmit de Administraţia Domeniului Public şi iniţiat de către viceprimarul Claudiu Maior a intrat apoi în comisiile de specialitate ale Consiliului Local. De acolo a ieşit cu o solicitare de reducere a valorii devizului estimat care a ajuns la proiectantul general AT Studio SRL Tîrgu Mureş. După recalculare, valoarea investiţiei estimate a fost redusă cu aproape 400.000 de lei, până la 2,237 milioane de lei.
Varianta a doua, cu noul deviz, remis de companie în 25 noiembrie, a ajuns la timp şi în mapele consilierilor locali care au aprobat noii indicatori tehnico-economici şi documentaţia tehnică, cu 17 voturi pentru şi 3 abţineri – Bakos Levente, Mariela Corneanu şi Jozsa Tibor.
Investiţia va fi realizată în două etape, în 24 de luni.
Ligia VORO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Prevenirea şi combaterea răspândirii Covid-19 în Cetatea Sighișoara

În cursul zilei de duminică, 8 august a.c., poliţiştii mureşeni au fost în mijlocul comunităţii, …