Etapa de fundraising deschisă de YouthBank Reghin pe acorduri retro Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 219 Vizualizări

Etapa de fundraising deschisă de YouthBank Reghin pe acorduri retro

1YouthBank Reghin a dat vineri seara startul evenimentelor destinate strângerii de fonduri (etapa de fundraising) pentru finanțarea proiectelor tinerilor reghineni, cu un eveniment retro intitulat ”Back to 70‘s” găzduit de Clubul Dogma din Reghin.

Remember muzica anilor ‘60-90

4Cuvântul de ordine vineri seara a fost distracția și buna dispoziție pe muzica anilor 60-90, de la Elvis, The Beatles, Tina Turner, Bob Marley, Rolling Stones, până la Abba, Queen, Pink Floyd sau Nirvana.

2”Este primul eveniment organizat de YouthBank Reghin din anul școlar 2015-2016. Este perioada de fundraising cum deja lumea știe, în care adunăm fonduri pentru proiectele care vor fi finanțate în 2016 pentru liceenii reghineni. La Clubul Dogma am venit cu un eveniment retro, youthbankerii s-au hotărât  să treacă un pic peste perioada asta de muzică mai zbuciumată, cu muzică de club, și am decis să ne aducem aminte cum era muzica anilor ‘60-90, sub un motto destul de fain : ”Vrei și tu ?”, deoarece părinții noștri se distrau pe această muzică, și am hotărât că și noi o putem face”, a declarat Pompiliu Teodor Ciupe, coordonator YouthBank Reghin.

Să schimbi ceva pentru comunitatea din care faci parte”

3Printre cei noi veniți în cadrul YouthBank Reghin se numără Roxana Halați care, deja și-a intrat serios în rol, implicată  în organizarea evenimentului de vineri seara din Clubul Dogma. ”Este primul meu an de YouthBank, și pot să spun cu mâna pe inimă că, de când sunt aici am învățat cum se organizează efectiv un eveniment. Noi facem aproape totul de la a A la Z, în afară de locație, tot acest eveniment a fost ideea noastră. Noi am făcut afișele, noi am făcut promovarea, practic noi ne ocupăm de tot. Avem și voluntari YouthBank din afara membrilor echipei, deoarece numărul exchipei este limitat. În acest an avem un număr de aproape 30 de voluntari. Ideea de voluntariat este să faci ceva pentru cei din jur, fără să aștepți vreo renumerație, o sumă de bani sau orice alt beneficiu. Faci ceva pentru că dorești să faci ceva , să schimbi ceva pentru comunitatea din care faci parte”, a precizat Roxana Halați, membru YouthBank Reghin.

Șase proiecte finanțate în anul școlar 2014-2015

12119031_416442638556668_7506048608902482630_nPotrivit membrilor YouthBank Reghin în anul școlar trecut fondurile YouthBank Reghin au fost de 17.770 de lei. Au fost finanțate șase proiecte în valoare de 12.000 lei, fiecare proiect primind suma de 2.000 lei. Proiectele finanțate au fost : “Cultivarea Căpșunilor în Scop Caritabil”, proiect scris de elevi de la Liceul Tehnologic “Ioan Bojor”, “Youth Cinema” (“Petru Maior”), “Festivalul Dulciurilor” (“Ioan Bojor”), “Să înlăturăm ignoranța!”(“Lucian Blaga”), “Ziua Antreprenoriatului” (“Lucian Blaga”), și “Să Descoperim Valorile Orașului Nostru”(“Lucian Blaga”). Mecanismele directe folosite pentru strângerea de fonduri au inclus și două evenimente organizate sub egida YouthBank Reghin, ”YouthBank Teen Song Night” și ”YouthBank Holiday Music”. La alcătuirea fondului o contribuţie semnificativă au fost aduse de mecanismele indirecte uzitate, respectiv finanțările primite din partea Club Rotary Reghin (1.500 lei) şi a altor parteneri locali, precum și banii obţinuţi în urma predării celor 250 de telefoane mobile vechi în cadrul programului din „Săptămâna voluntariatului” derulat de Orange.

Foto : Raluca Demeter, YouthBank Reghin

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE