Mureşenii pierd teren, 0-2 pe Bega cu ACS Poli FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 86 Vizualizări

Mureşenii pierd teren, 0-2 pe Bega cu ACS Poli

liga 1În etapa a XIX-a a Ligii I de fotbal ASA Târgu-Mureş a cedat sâmbătă seara cu socul de 2-0 (1-0) partida susţinută în deplasare pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara în faţa formaţiei ACS Poli. Golurile au fost marcate de Srgian Luchin (min. 45) şi Rufino (min. 86).
Mureşenii au avut o evoluţie modestă, apărarea fiind depăşită câte o dată la finalul ambelor reprize.
Echipa lui Cristiano Bergodi a pus înpericol poarta gazdelor pentru prima dată după aproape o jumătate de oră, prin Mureşan, dar Kirschtein a respins în corner, urmat de o reluare a lui Costa, respinsă şi ea. Înaintea finalului primei părţi apărarea mureşeană este învinsă la lovitura de cap trimisă de Luchin.
La reluare ASA a reuşit rareori să se apropie de poarta gazdelor, iar când a reuşit acest lucru portarul german a fost din nou în zi bună, la fel ca şi în partida din tur, când bănăţenii au scăpat fără gol un joc dominat clar de ASA. Timişorenii au controlat de această partida şi spre finalul jocului şi-au dublat avantajul prin Rufino, care a îndeplinit o formalitate, după ce Balaur oprise mingea în faţa porţii goale.
Deşi învinsă după o serie de patru jocuri în care nu a mai conoscut înfrângerea, ASA se menţine pe locul 6, deoarece singura echipă care o putea depăşi în clasament, CSU Craiova a fost învinsă la rândul ei, 0-4 la Viitorul Constanţa.
Următorul meci al mureşenilor va avea loc miercuri, 2 decembrie, ora 20.30, pe terenul stadionului Cluj Arena, unde ASA va fi gazdă în partida cu Steaua.
Au evoluat formaţiile:
ACS Poli: Kirschstein- Luchin, Scutaru (77 Cînu), Melinte, D. Popescu, O. Popescu, Llorente, Bărbuţ, Zicu (81 Rufino), Hernandez, Elek (74 Sarmov)
ASA: Stăncioiu- Golanski, Gonzales, Balaur, Balici (34 Velayos), Mureşan, Hanca (46 Pedro), Gorobsov (75 Voiculeţ), Brandan, Jazvici, Costa

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE