Sumă cu 7 zerouri, necesară pentru recertificarea Aeroportului „Transilvania” Business
  • admin
  • 1 comentarii
  • 267 Vizualizări

Sumă cu 7 zerouri, necesară pentru recertificarea Aeroportului „Transilvania”

aer 1Directorul economic al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş, Luminiţa Gherendi, a anunţat joi, 26 noiembrie, în plenul Consiliului Judeţean Mureş, că instituţia pe care o reprezintă caută soluţii de finanţare pentru lucrările de refacere a pistei, obiectiv care trebuie modernizat în cadrul procedurii de recertificare a aeroportului, în anul 2017.

gherendi 2

„Pentru a fi recertificat în 2017, va trebui să facem investiţii în refacerea pistei. Studiul de fezabilitate pe care îl avem în momentul de faţă a dat nişte costuri în jurul valorii de 30 de milioane de euro. Referitor la MasterPlan, pentru că noi încercăm să achiziţionăm fonduri europene având în vedere suma aceasta, MasterPlanul nu este definitivat. În proiectul care este acum în lucru, Aeroportul Târgu-Mureş este prevăzut cu suma de 46 de milioane de euro, în creştere de la faza iniţială, de 11.400.000 de euro. Aşteptăm să vedem varianta finală şi cu anexele aferente MasterPlanului”, a afirmat Luminiţa Gherendi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • D-na Gherendi Luminita nu este Director economic ci Vicepresedinte al Consiliului de Administratie,iar situatia riscanta de a fi necertificat aeroportul este cauza „eficacitatii” Conducerii Administrative supervizate de Consiliul Judetean.Desii ca Sindicat am atras atentia de nenumarate ori, cu privire la modul de folosire a banilor nu s-a sesizat nimeni.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE