Pauza a adus și căderea campionilor Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 67 Vizualizări

Pauza a adus și căderea campionilor

futsalCampioana ultimei ediții a campionatului de futsal, City’us Târgu-Mureș a stat în etapa cu numărul 13, ultima a turului, numărul echipelor din această ediție fiind impar. Acest lucru a adus și coborârea echipei mureșene pe locul 3 al casamentului. City’us are 28 de puncte, la 2 distanță de primele două clasate, Autobergamo Deva și Informatica Timișoara, ambele și cu câte un joc mai puțin disputat.
În această pauză, într-o partidă amicală disputată la Timișoara la sfârșitul săptămânii, selecționata României a fost învinsă de Serbia, scor 1-5. Unicul gol al „tricolorilor” a fost înscris de componentul echipei mureșene, Mimi Stoica (în foto). Scorul la pauză a fost 0-1, iar în partea a doua sârbii s-au desprins la 2 goluri, după care a venit golul lui Stoica. Noul selecționer, Robert Lupu a mizat pe cartea
atacului, cu un alt fost component al actualei campioane, Al-Ioani în postură de portar-jucător, dar cei care au marcat au fost tot sârbii, de 3 ori în 4 minute. În afara lui Mimi Stoica, din echipa mureșeană, pentru România au mai evoluat Csoma Alpar și Emil Răducu.
În campionatul intern în acest an era programată și etapa a XIV-a, care nu se mai dispută doar parția, deoerece România se pregătește pentru participarea la grupa Main Round din Portugalia, pentru de calificarea la Campionatul Mondial din 2016, găzduit de Columbia. În grupa a 6-a vor evolua Portugalia, România, Polonia și Norvegia. „Tricolorii” vor întâlni pe rând pe Norvegia (joi 10 decembrie), Polonia (vineri 11 decembrie) și Portugalia (duminică 13 decembrie), în Complexul Sportiv din Varzim. Echipele clasate pe primele două locuri în cele 7 grupe se vor califica la barajul pentru Mondiale, iar câștigătoarele meciurilor eliminatorii vor intra în posesia biletelor pentru Columbia.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE