Share

Home / Monden / Florin Vos, concert-surpriză de Crăciun

Florin Vos, concert-surpriză de Crăciun

vosSolistul Florin Vos alături de Cvartetul Grazioso din Târgu-Mureș, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Reghin și al Casei de Cultură “Eugen Nicoară” din Reghin organizează marţi, 15 decembrie, de la ora 18.00, concertul extraordinar de colinde “Vine Crăciun cel Bătrânu”. “Acest proiect deosebit își propune să aducă în fața dumneavoastră, în premieră, un adevărat spectacol cultural-artistic muzical oferit de artistul Florin Vos alături de Cvartetul Grazioso și un cor pe trei voci, format din tineri foarte talentați, presărat cu momente teatrale, poezie și monologuri, încadrate perfect în tematica marii sărbători a Nașterii Domnului, interpretate de actrița Anca Florea. Publicul prezent va putea intra în atmosfera magica a sărbătorii de Crăciun, întâmpinând Nașterea Mântuitoare și putând savura un adevărat concert de colinde vechi românești, preluate de la Corul de Teologi – Renașterea și orchestrate într-o manieră foarte elegantă de către Zeno Apostolache, special pentru acest proiect muzical deosebit”, se precizează pe pagina de Facebook a solistului Florin Vos.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Grigore Vieru, Vasile Netea și Miron Cristea, evocați la Biblioteca Municipală „Petru Maior”

Primăria și Consiliul Local Reghin, Direcția Județeană pentru Cultură Mureș, Biblioteca Municipală „Petru Maiior” Reghin, …

Share
Share