Revelion de neuitat, la „Butoiul Sasului” Vip/Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 840 Vizualizări

Revelion de neuitat, la „Butoiul Sasului”

butoiul sasuluiRestaurantul „Butoiul Sasului” din localitatea Găneşti organizează şi în acest an o petrecere de neuitat în noaptea dintre ani, într-o atmosferă de poveste.

Potrivit paginii de Facebook a restaurantului, preţul unui meniu este de 160 lei/persoană, iar rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0746-080.516.

În ceea ce priveşte meniul, acesta va fi alcătuit din:

Gustare rece: tartine cu lemon, mousse de ficăţei, chifteluţe tradiţionale cu susan, prosciutto crudo cu pepene galben, ruladă de curcan cu legume şi ciuperci de pădure, ciupercuţe din brânză cu roşii şi susan, jambon cu grisine, turn de brânzeturi cu roşii şi ardei, ciuperci pane.

Gustare caldă: file dorada regală, cartofi dulci şi legume gratinate, sos cu ierburi aromatice.

Preparat de bază: pulpă de raţă la cuptor cu varză roşie călită, găluşte nemţeşti din pâine.

Desert: trandafiri de mere cu scorţişoară, îngheţată de vanilie şi baton de ciocolată.

Ciorbă de burtă cu ardei iute.

Bar: un pahar de şampanie, 100 ml cognac, whiskey, angeli sau martini (la alegere), 1 litru de vin alb sau roşu (la alegere) per persoană, cafea, apă minerală, plată, cola, fanta, cappy portocale.

Organizatorii petrecerii mai promit muzică live de calitate şi o tombolă cu premii, numai cu bilete câştigătoare, preţul unuia fiind de 5 lei, iar premiile următoarele: premiul I – o noapte la “Butoiul Sasului” cu micul dejun inclus, premiul II – o cină pentru două persoane la “Butoiul Sasului” şi premiul III – o stică de şampanie.

“Trecerea în anul 2016 trebuie sărbătorită cum se cuvine,”Butoul Sasului” vă întâmpină într-o atmosferă elegantă pregătind pentru dumneavoastră un meniu exclusivist creat special pentru un eveniment unic unde aroma mâncărurilor se va îmbina perfect cu băuturile rafinate oferite”, scriu gazdele de la “Butoiul Sasului”, pe pagina de Facebook a restaurantului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE