Share

Home / Social / 70% din consumatorii din Târgu-Mureş, rămaşi fără apă potabilă!

70% din consumatorii din Târgu-Mureş, rămaşi fără apă potabilă!

660

UPDATE:

„În acest moment (ora 17.30 – n.r.) alimentarea cu energie electrică a Uzinei de Apă este reluată, iar aceasta este în curs de repornire. Revenirea sistemului de alimentare cu apă potabilă la parametrii normali va dura aproximativ 3 ore. Aşadar estimăm că alimentarea cu apă în zonele afectate va fi reluată cel târziu în jurul orei 20.00”, susţin reprezentanţii SC Compania Aquaserv.

Compania Aquaserv SA Târgu-Mureş anunţă consumatorii că miercuri, 2 decembrie, în jurul orei 15.00, pe reţeaua de alimentare cu energie electrică a Uzinei de Apă a avut loc o cădere de tensiune, care a dus la întreruperea alimentării cu energie electrică a Uzinei de Apă Târgu-Mureş. “Ca urmare a acestei întreruperi, staţiile de pompare a apei potabile către oraş s-au oprit, iar alimentarea cu apă potabilă a zonei I de presiune, aproximativ 70% din oraş, inclusiv localităţile înconjurătoare, a încetat. Primele zone afectate sunt următoarele: Cartierele Unirii, 7 Noiembrie, Cornişa, Tudor, Mureşeni, precum şi localitățile Ungheni, Cristeşti, Livezeni şi Corunca. Ne cerem scuze pentru disconfort! Vom reveni cu detalii”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Companiei Aquaserv SA.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târg caritabil pentru ”Micii eroi”, la Muzeul Etnografic „Anton Badea”

Muzeul Etnografic „Anton Badea” și Primăria Municipiului Reghin organizează în lunile noiembrie și decembrie proiectul …

Share
Share