Liderul UDMR Mureş, îngrijorat de manifestări extremiste Politic
  • admin
  • 6 comentarii
  • 155 Vizualizări

Liderul UDMR Mureş, îngrijorat de manifestări extremiste

111Preşedintele UDMR Mureş, Brassai Zsombor, a declarat marţi, 2 decembrie, că extremiştii de genul celui suspectat că intenţiona să detoneze în public un dispozitiv exploziv improvizat, pe raza localităţii Târgu Secuiesc, în timpul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea zilei de 1 Decembrie, nu au ce căuta în societatea românească şi în cea transilvană, informează Agerpres. „Cred că nu este bine venit un astfel de caz, pentru că respectul reciproc este foarte important, trebuie să respectăm Ziua Naţională a românilor. Dacă s-a întâmplat asta, e foarte păcat, chiar acum când în mai multe locuri din Europa sunt conflicte de natură teroristă. Şi din această perspectivă acţiunea de la Târgu Secuiesc nu a fost binevenită. Nu ştiu dacă organizaţia respectivă (HVIM – n.r.) îşi asumă responsabilitatea pentru acest membru, pentru acest cetăţean. Dacă da, atunci trebuie analizată problema şi oricum nu au ce căuta extremişti de acest gen în societatea românească, în cea transilvană. Altfel este o acţiune personală a unui cetăţean iresponsabil”, a afirmat Brassai Zsolbor, potrivit site-ului www.agerpres.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Domnule Bucur, dincolo de gluma propusă de mine prin indicarea articolului din Kamikaze, vreau să vă spun că atentate au mai fost în zona secuiască.În 1984, spre exemplu, un dispozitiv pus la o statuie și detonat din greșeală de un copil ce nu împlinise încă 15 ani și care a murit atunci. Toate indiciile au condus spre Ungaria, țară ”vecină și prietenă”.

  • Dom’ Gogu,

    Imi explicati va rog cand urma sa construiasca Beke bomba ? Si de ce vroia sa o explodeze intr-un oras cu 7 % Romani ?

    Daca vreti sa sariti peste logica este dreptul Dumneavoastra dar nu am acuzati va rog frumos de infantilism pentru ca nu dau crezare unor povesti nemuritoare !

    In rest, „apreciez” curajul Dumneavoastra de a va ascunde in spatele unui pseudonim !

  • Am vrut sa inchid subiectul,dar d-l Coriolan Bucur , da dovada de o gindire „infantila”cind trateaza lucruri de o gravitate majora pentru siguranta nationala cu o naivitate de neimaginat.Stimabile , institutia pe care dv.o bagatelizati precum si altele ,ar trebui sa ne faca pe noi mai responsabili,iar faptul ca inca ne putem plimba pe strada admirind frumusetile serilor inainte de Craciun , ca putem asculta nestingheriti grupuri de colindatori(romani , unguri , tigani etc.) , ca putem servi un vin fiert la o terasa , nu va da dreptul sa aveti o atitudine persiflanta fata de cei care ne asigura linistea sociala.

  • Antiteza ce ne-o propuneti stimate domn , este …nepotrivita.Apreciez punctul de vedere SANATOS al d-lui Brassai, numai sub beneficiu de inventar.Tentative de a promova alegorii-politice in aceste vremuri tulburi sint , din punctul meu de vedere ,neavenite.In euforia sinceritatii si realismuui de care a dat dovada distinsul presedinte UDMR ,ii recomand urmatoarea chestiune:sa intreprinda demersurile institutionale necesare pe linga autoritatile ungare pentru a nu mai stimula si finanta organizatii de acest gen in tara-mama.Ei , ce spuneti ?

  • E nostim cum sar toti pe vagonul patriotismului. Arestarea lu’ tantalaul ala de Beke e o demonstratie a vajnicilor SRI-sti cum ca „vegheaza la siguranta noastra”.

    Care vasazica, Beke vroia sa arunce in aer orasul da’ I’m zorii zilei de 1 Decembrie cu cateva ore inaintea paradei de la Tg Secuiesc asa-zisa bomba inca nu era asamblata; parca-l vad cum se pregatea in timp ce manca paparaia sa faca si o bomba…

    Care vasazica, Beke vroia sa provoace o explozie nu in Bucale unde sunt 90 % romani, nu la Tg-mures unde sunte 50 % romani, ci la Tg-Secuiesc unde sunt probabil 10 romani in total. Adica, care vasazica, Beke vroia sa explodeze secuimea. Sau, probabil Beke i-a informat pe cei 92% secui ca o sa explodeze un cos de gunoi.

    „Explozivele” gasite la Beke, imi amintesc de drogurile gasite la PNT in 1990.
    Bravo SRI, acum ne simtim in siguranta. Dupa ce justitia il elibereaza pe Beke, me vom simti si penibili… Probabil cu cateva exceptii reprezentate de concetateni carora nu le pasa de adevar si carora ideea ca un secui a fost casapit le induce o stare de orgasm nationalist chiar in absenta viagrei lor zilnice !

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE