Share

Home / Social / AJOFM Mureș, proiect încheiat cu succes

AJOFM Mureș, proiect încheiat cu succes

Fundația Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională – CREFOP și partenerii Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș, Asociația AGORA 2013, Agenția Județeană pentru ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, R4 – Consultanță și Formare Profesională, BEST Institute, anunță încheierea proiectului Promovarea unui model de dezvoltare sustenabilă resursei umane din mediul rural – DRUMS, ID 132019.

În cursul zilei de 3 decembrie, sediul AJOFM Mureș din strada Iuliu Maniu numărul 2, a găzduit o conferință de presă în cadrul căreia s-au prezentat rezultatele proiectului din punct de vedere calitativ și cantitativ. În deschiderea conferinței, Elisabeta Bogdan, director adjunct AJOFM Mureș, a prezentat membrii echipei care au contribuit la buna organizare a activităților incluse în proiect, Adela Boar, Florentina Popa, Hajnal Sarmași, Ionela Lechințan, Ioana Grozav și Dorin Mogoș.

Proiectul, derulat pe o perioadă de 18 luni, a avut drept obiectiv principal promovarea sustenabilității în zonele rurale prin mărirea gradului de ocupare în mediul rural în regiunile Centru, Nord-Vest și Sud-Vest Oltenia, pentru 750 de persoane, prin activități de consiliere, orientare, formare profesională și mediere, cât și promovarea culturii antreprenoriale.

Potrivit celor afirmate de Valentina Alexandrescu, responsabil Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională – CREFOP, din grupul țintă al proiectului au făcut parte persoane inactive, persoane în căutarea unui loc de muncă, șomeri, persoane ocupate în agricultură de subzistență și 30 de manageri cu domiciliul în rural. Cei 30 de manageri au beneficiat de un program de formare profesională în domeniul managementului resurselor umane.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Temperaturi în scădere în Mureș!

Primele semne că se aproprie iarna vor apărea săptămâna aceasta și în județul Mureș. Conform …

Share
Share