Home / Administratie / Angajări la Primăria Reghin

Angajări la Primăria Reghin

reghinPrimăria municipiului Reghin organizează concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţii publice de execuţie vacante: un post de consilier clasa I, grad profesional superior, în cadrul Compartimentului Achiziţii publice, management proiecte, un post de consilier clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului Asistenţă socială şi autoritate tutelară, un post de consilier clasa I, grad profesional superior, în cadrul Compartimentului de Evidenţă a Persoanelor şi un post de consilier clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compertimentului de Evidenţă a Persoanelor. Potrivit unui anunţ făcut public în Monitorul Oficial al României de miercuri, 2 decembrie, concursul se va desfăşura la sediul Primăriei municipiului Reghin, în data de 12 ianuarie 2016, ora 10.00 – proba scrisă şi în data de 14 ianuarie 2016, ora 10.00 – interviul, iar dosarele de concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul Primăriei municipiului Reghin, Piaţa Petru Maior nr. 41, sau la numărul de telefon 0265-511.112, interior 110.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un nou workshop la UMFST, în parteneriat cu o universitate din SUA

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș …