Din nou remiză în fața Stelei pentru ASA FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 45 Vizualizări

Din nou remiză în fața Stelei pentru ASA

IMG_4704ASA Târgu-Mureș a remizat pentru a doua oară în acest sezon cu formația Steaua București, într-un joc din cadrul etapei a XX-a a Ligii I de fotbal, încheiat 1-1, disputat miercuri seara pe Cluj Arena din Cluj Napoca. Steaua a deschis scorul a deschis scorul în minutul 41 prin Filip, iar Ramiro Costa a egalat pentru mureșeni imediat după pauză, în minutul 48. Al doilea joc disputat pe arena clujeană a adus a doua remiză pentru ASA, a 10-a a sezonului, dintre care 7 în jocurile în care mureșenii au fost gazde. Echipa lui Bergodi se află la a patra partidă fără victorie, dar rămâne pe locurile de play-off. Partida a fost dominată în marea majoritate a timpului de către steliști, dar în prima repriză ocaziile au foat foarte rare la cele două porți. Cea mai mare oportunitate din prima repriză a avut-o în minutul 37 Stancu, dar șutul din interiorul careului a lovit bara porții lui Stăncioiu. În minutul 41, la o lovitură liberă, Carp îl servește pe Lucian Filip, iar șutul acestuia, deviat ușor de Mureșen în păcălește pe portarul mureșenilor. Înainte de pauză Balic trimite din unghi pe poartă, dar Niță reține și Steaua intră cu avantaj la pauză.
Un punct, mai bine decât nimic
Primele minute de la reluare s-a jucat pe contre. În al treilea minut, Adi Popa a trimis pe jos în fața porții, Stăncoiu a prins și l-a lansat rapid pe Jazvic. Acesta a trimis pe stânga la Dedov. Internaționalul moldovean l-a servit ideal pe Costa, care a trimis plasat în poartă. Au urmat minute în care steliștii s-au aflat mai mult în jumătatea mureșenilor, care au încercat fără succes să surprindă pe contraatac campioana. Stăncoiu și-a mai salvat echipa în câteva situații critice, în timp ce colegii n-au mai reușit să se apropie periculos de poarta adversă. Ambele echipe au încercat spre final să forțeze victoria, dar s-au ales cu câte un singur punct, care le menține în sextetul fruntaș și datorită pașilor greșiți făcuți de urmăritoare. Un punct care menține avantajul Stelei la 3 față de ASA, unul care reface diferența minimă a acestora față de CS U Craiova. Este în schimb a șasea partidă consecutivă în care Steaua nu reușește să învingă echipa mureșeană.
Au evoluat formațiile:
ASA: Stăncioiu- Velayos, Bejan, Balaur, Balic (75 Brandan), G. Mureșan, Gorobsov, Jazvic, Axente (82 Voiculeț), Dedov (74 Korczorg), Costa
Steaua: Fl. Niță- Râpă, Papp, Carp, Guilherme, Breeveld, Filip, Ad. Popa, Stanciu (90+1 Enceanu), Hamroun (81 Alcenat), Tade (75 Tudorie)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE