Cadouri de Crăciun pentru copiii din Chiheru de Jos Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 301 Vizualizări

Cadouri de Crăciun pentru copiii din Chiheru de Jos

DSC_2692Cu ocazia sărbătorilor de iarnă primăria Comunei Chiheru de Jos oferă copiilor pachete de Crăciun, tradiție păstrată cu sfințenie de administrația locală în frunte cu primarul Emanoil Hurdugaci. ”Dat fiind faptul că vin sărbătorile de iarnă, am primit o ofertă favorabilă din partea la o firmă și ne-am  gândit să facem cadouri frumoase pentru copiii de a școală și de la grădiniță. Înainte de Crăciun, copii ne colindă la primărie, iar noi le acordăm respectul cuvenit sub forma unui pachet de Crăciun. Toți copiii vor primi un cadou din partea noastră, undeva la 200 de copii din întreaga comună”, ne-a declarat Emanoil Hurdugaci, primarul comunei Chiheru de Jos.

Condiții bune pentru naveta copiilor

Printre bucuriile aduse în acest an copiilor din comună se numără și condițiile oferite pentru un învățământ derulat în bune condiții, în special a navetei eleviilor din satele comunei la Școala Gimnazială ”Iuliu Grama” din Chiheru de Jos. ”Sunt bucuros că este primul an în care am reușit să aducem copii la școala din centrul de comună, fiind dotați cu un microbuz școlar, astfel că putem aduce copii claselor 5-8 la școala din centru de comună. Avem condiții foarte bune, școala e pusă la punct, izolată, cu încălzire centrală, apă, curent, teren de sport, practic toate condițiile pentru un învățământ în cele mai bune condiții. De asemenea drumurile din comună sunt foarte bune, putem spune că avem asfalt pe o suprafață de 99 % din drumurile comunale. Am scăpat de noroi, astfel că naveta pentru copii din satele aparținătoare și centrul de comună se poate face foarte bine”, menționat Emanoil Hurdugaci.

Sprijin pentru persoanele nevoiașe

De cadourile de sărbători se vor bucura și persoanele nevoiașe din comună, ajutați de primărie cu lemne pentru iarnă și alimente.Pentru cei mai nevoiași ne-am gândit să le venim în ajutor. Astfel la un număr de familii nevoiașe le-am oferit lemne pentru iarnă gratuit. De asemenea avem pregătite în magazie circa 15 tone de grâu, din care vom face făină , care o vom împărți familiilor nevoiașe”, a subliniat primarul comunei Chiheru de Jos.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE