Care este bugetul românilor pentru cadourile de Moş Nicolae Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 187 Vizualizări

Care este bugetul românilor pentru cadourile de Moş Nicolae

cadouriOrăşenii vor aloca un buget mediu de 310 lei pentru cadourile pe care le vor oferi de Sfântul Nicolae, iar 90% dintre respondenţi au anunţat că vor achiziţiona diferite produse pentru această sărbătoare, potrivit unui studiu realizat de Mednet Marketin Research Center și prezentat de Mediafax.
93,2% dintre respondenţii din oraşele cu sub 100.000 de locuitori au anunţat că vor achiziţiona cadouri, în timp ce în oraşele mari, doar 87,7% o vor face.
Anul trecut, mai puţin de 80% dintre locuitorii oraşelor mari îşi exprimau intenţia de a cumpăra cadouri de Moş Nicolae.
În ceea ce priveşte cadourile oferite, acestea vor fi multe şi diversificate, însă cele mai multe vor fi dulciurile, peste 80% dintre orăşeni declarând că intenţionează să le cumpere pentru a le oferi celor dragi.
Studiul a fost realizat pe un eşantion reprezentativ de 800 de persoane la nivel naţional urban (oraşe mici – sub 30.000 locuitori, oraşe mijlocii – 30.000-100.000 locuitori, oraşe mari – peste 100.000 locuitori) în perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2015.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE