Home / Social / Care este bugetul românilor pentru cadourile de Moş Nicolae

Care este bugetul românilor pentru cadourile de Moş Nicolae

cadouriOrăşenii vor aloca un buget mediu de 310 lei pentru cadourile pe care le vor oferi de Sfântul Nicolae, iar 90% dintre respondenţi au anunţat că vor achiziţiona diferite produse pentru această sărbătoare, potrivit unui studiu realizat de Mednet Marketin Research Center și prezentat de Mediafax.
93,2% dintre respondenţii din oraşele cu sub 100.000 de locuitori au anunţat că vor achiziţiona cadouri, în timp ce în oraşele mari, doar 87,7% o vor face.
Anul trecut, mai puţin de 80% dintre locuitorii oraşelor mari îşi exprimau intenţia de a cumpăra cadouri de Moş Nicolae.
În ceea ce priveşte cadourile oferite, acestea vor fi multe şi diversificate, însă cele mai multe vor fi dulciurile, peste 80% dintre orăşeni declarând că intenţionează să le cumpere pentru a le oferi celor dragi.
Studiul a fost realizat pe un eşantion reprezentativ de 800 de persoane la nivel naţional urban (oraşe mici – sub 30.000 locuitori, oraşe mijlocii – 30.000-100.000 locuitori, oraşe mari – peste 100.000 locuitori) în perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sistare de gaze naturale într-o localitate mureșeană

Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiții care a constat în înlocuirea conductelor …