Iluminatul de sărbători inaugurat de Moș Nicolae la Reghin Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 380 Vizualizări

Iluminatul de sărbători inaugurat de Moș Nicolae la Reghin

DSC_0901Pregătirile pentru perioada sărbătorilor la Reghin au început cu montarea iluminatului festiv în zona centrală, inaugurarea oficială a luminilor de Crăciun fiind programată pe 6 decembrie, de Moș Nicolae. ”Cu ocazia Zilei Naționale a României am mobilizat toate forțele și ne-am ocupat doar de centrul municipiului Reghin în ce privește iluminatul festiv de sărbători, dat fiind faptul că am avut tradiționala Hora Unirii. Am achizițional obiecte noi pentru acest iluminat festiv, și sper să fie ceva inedit și plăcut pentru reghineni”, a precizat Maria Precup, primarul municipiului Reghin.

Fîntână de lumini la piațetă

Potrivit acestuia, iluminatul festiv de sărbători va cuprinde întreg orașul, astfel ca de Moș Nicolae orașul să primească oficial luminițele de Crăciun. ”Dorim ca la piațeta de la biserici, în locul fântânei arteziene să facem o fântână de lumini.Urmează ca în această săptămână să montăm iluminatul festiv în tot orașul,  astfel ca de Moș Nicolae tot orașul să fie tot orașul acoperit. Am vorbit cu firma care montează acest iluminat festiv astfel ca pe fiecare stradă să fie ceva legat de sărbători. Instalația care am avut-o pe centru să fie pusă pe străduțele laterale, iar pe strada Călărașilor am cumpărat lucruri noi, la fel ca și fântâna de lumini de la piațetă. În centru de asemenea iluminatul festiv este nou. Pe lângă renii cu trăsura achiziționați anul trecut, în acest an am mai cumpărat trei Moși Crăciuni, care vor fi montați în cartierele din oraș”, a spus Maria Precup, primarul municipiului Reghin.

Patinoarul așteptă timpul favorabil

Primarul Reghinului a mai precizat că patinoarul este pregătit să fie montat și deschis, singurul impediment fiind vremea. Am achiziționat și patinoarul. Cei care s-au ocupat de acest aspect au spus că firma de anul trecut care a asigurat acest patinoar este de foarte bună calitate, astfel că am apelat tot la ei. În funcție de temperaturile de afară urmează să îl montăm și să-i dăm drumul. Nu dorim să riscăm deoarece și anul trecut vremea ne-a făcut figura, apa nu a înghețat în timp util. Așteptăm ca vremea să permită deschiderea patinoarului”, a menționat Maria Precup.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE