Vezi unde poți face mișcare pe gheață la Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1391 Vizualizări

Vezi unde poți face mișcare pe gheață la Luduș

Zonă de recreere patinoar 1

Primăria orașului Luduș dă startul celei mai îndrăgite distracţii de iarnă şi îi aşteaptă pe pasionaţii sportului pe gheaţă la singurul patinoar din oraş. Patinoarul va funcționa pe toată durata sezonului rece, de luni până vineri între orele 10:00-21:15 și sâmbăta și duminica între orele 10:00-22:30.

Ludușenii și toți amatorii de sport au acum un motiv în plus să vină în parcul central amenajat de curând de Primăria orașului Luduș, pe platforma unde se desfășoară piața săptămânală.

Ca o noutate pentru ludușeni, Primăria s-a gândit în acest an și la iubitorii de sporturi de iarnă și începând cu data de 1 Decembrie și până la sfârșitul lunii februarie, în această zonă de promenadă va funcționa un patinoar artificial cu o suprafață de 450 de mp.

,, Pentru că ne place să venim în fiecare an cu ceva nou, în acest an am luat hotărârea să amenajăm această zonă din centrul orașului, astfel încât să fie dedicată tuturor copiilor și amatorilor de sport, dar și celor care caută o zonă de promenadă’’ a declarat primarul orașului Luduș, domnul Cristian Moldovan.

Patinoarul va funcționa de luni până vineri între orele 10:00-21:15 și sâmbăta și duminica între orele 10:00-22:30.  Pentru o oră de mișcare pe gheață, pensionarii, elevii și studenții vor plăti 5 lei, adulții 10 lei, iar cei care nu au patine le pot închiria cu 5 lei/oră.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE