Dorin Florea, declaraţie dură despre mutarea răniţilor din #Colectiv în străinătate Politic
  • admin
  • 2 comentarii
  • 166 Vizualizări

Dorin Florea, declaraţie dură despre mutarea răniţilor din #Colectiv în străinătate

floreaCopreşedintele PNL Mureş, Dorin Florea, a declarat vineri, 4 decembrie, că orice plecare în străinătate a unui pacient român ar trebui să fie urmată de o demisie a unor şefi de catedre, profesori universitari sau şefi de clinici, întrucât acest lucru trădează incompetenţa acestora în a trata cazuri considerate banale peste hotare, informează Agerpres. Conform site-ului www.agerpres.ro, Dorin Florea, care este medic chirurg de profesie, a reacţionat astfel pe fondul anunţului Ministerului Sănătăţii că ar putea transfera în străinătate pacienţi răniţi în incendiul din Clubul Colectiv din Bucureşti, dacă există recomandare din partea specialiştilor. „La toate exhibiţiile publice manifestate de cei care îşi dau cu părerea despre starea de sănătate şi despre starea spitalelor, eu am o singură remarcă: orice plecare în străinătate care are legătură cu un procedeu terapeutic ar trebui să fie urmată, cel puţin, de o demisie de onoare a marilor profesori gratulaţi cu o serie de diplome, de masterate şi orgolii profesionale. Nu mi se pare corect să pleci în străinătate pentru orice lucru, într-o ţară în care s-au creat condiţii în anumite spitale să poţi să tratezi orice, mai ales într-o perioadă în care ai acces la orice. Concluzia: orice plecare în străinătate ar trebui să fie urmată de o demisie de onoare a unor directori sau şefi de catedre conduse de marii noştri profesori. Pentru mine este o ruşine să transferi un caz datorită incompetenţei, care trebuie recunoscută”, a precizat Dorin Florea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • de fapt omul isi spune parerea este a lui..corect…”” Nu mi se pare corect să pleci în străinătate pentru orice lucru,”” dar ce l freaca ca cineva pleaca in strainatate?ar trebui sa l frece altceva…….cel putin mizeria din Tg-Mures…si subdezvoltarea orasului…..

  • Florea ciocul mic…..de undepana undeisi dacu parerea un exxxx chirurg mediocru?un fistecine care i aplacut mai mult politica decat meseria de medic…..

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE