Fetele de la ASA se impun din nou la scor Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 104 Vizualizări

Fetele de la ASA se impun din nou la scor

asa femÎn etapa a X-a a Superligii feminine de fotbal, a treia a returului, ASA Târgu-Mureș a învins duminică pe teren propriu cu scorul de 8-0 formația Independența Baia Mare. Mureșencele au zburdat pur și simplu pe terenul sintetic al stadionului Trans Sil și au deschis scorul deja din primul minut de joc, prin Mădălina Boroș. Tot ea a dublat diferența în minutul 10, iar în minutul 32 Bianca Sandu a făcut 3-0 cu o lovitură de cap, în urma unei lovituri de la colțul terenului. Scorul primei reprize l-a stabilit în minutul 40 Barabási Kinga. Deși băimărencele au dovedit calități tehnice și mobilitate în teren, jocul a curs practic într-o singură direcție.
Ceața nu a fost adversar la reluare
La reluare ceața devenea tot mai densă, iar oaspetele s-au străduit să limiteze proporțiile scorului. Au reușit doar parțial acest lucru, deoarece Alicia Roca și-a trecut și ea numele pe lista marcatoarelor după nici 10 minute de joc, iar Kopácsi Borbála a imitat-o după alte cinci minute. Barabási a realizat și ea dubla la intrarea în ultimul sfert de oră, după care Lucia Meleacă a reluat în poartă mingea respinsă de portarul băimărencelor, stabilind scorul final.
Mureșencele se mențin pe locul secund, la 6 puncte în urma Olimpiei Cluj-Napoca, dar au un meci restanță, cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, pe care îl vor susține tot pe teren propriu, sâmbătă, 12 decembrie, ora 11.00. Până la acel meci însă, echipa antrenorului Seches Carol va întâlni în cadrul „optimilor” Cupei României, în deplasare, echipa secundă a clubului clujean, miercuri, 9 decembrie, de la ora 13.00.
Formația aliniată:
Părăluță- Roca, Göder, A. Boroș, Gorea, M. Boroș, Jáhn, Barabási, Sandu, Kopácsi, Meleacă. În partea a doua au mai intrat: Sárosi, Dénes, Toth, Tămaș, Széles.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE