„Monștrii” răpun ”Războinicii” la fotbal american Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 103 Vizualizări

„Monștrii” răpun ”Războinicii” la fotbal american

fotbal americanDupă ce în ultima ediție a campionatului de fotbal american bucureștenii de la Bucharest Warriors au reușit să învingă atât în tur, cât și în retur formația Mureş Monsters, aceștia și-au luat revanșa cu ocazia jocului amical disputat sâmbătă, pe terenul sintetic al stadionului Trans Sil. Scorul final a fost de 12-8 (6-0, 0-8, 6-0, 0-0) pentru mureșeni. Au marcat: Gabriel Hallai și Hegedűs Zsolt, câte un touch-down, care valorează 6 puncte, din pasă pentru „monștri”, respectv Răzvan Matache, tot un touch-down, reușit după o intercepţie, şi Mihai Drăgan după o conversie (2 puncte), pentru Warriors.
Multă încrâncenare pentru un amical
Jocul a fost unul foarte echilibrat, în care ambele formații au avut și jucători debutanți, dar lupta s-a dat ca una demnă de una cu miză. Partida a avut perioade de dominare care au alternat, în care jocul s-a mutat dintr-un teren în celălalt. Mureșenii au pornit mai bine, reușit un touch-down la începutul partidei. Înainte de pauza mare, bucureștenii au restabilit egalitatea și au intrat la pauză cu un avantaj fragil. În partea a doua mureșenii au reușit un nou touch-down și au trecut în avantaj, pe care l-au apărat cu strășnicie. A rezultat un ultim act în care nicio echipă nu a mai reușit să puncteze până la final și mureșenii s-au bucurat de acest succes foarte important pentru moral.
Acesta a fost ultima partidă a echipei Mureș Monsters în acest an, urmând ca după o pauză scurtă de iarnă antrenamentele să se reia la mijlocul lunii ianuarie, campionatul național începând la finalul
lunii martie. În campionat vor fi angrenate aceleași șase echipe ca și în ultima ediție, dar programul meciurilor urmează a fi stabilit în perioada următoare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE