Vezi ce au făcut elevii de la Arte în seara lui Moș Nicolae Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 242 Vizualizări

Vezi ce au făcut elevii de la Arte în seara lui Moș Nicolae

DSC_5459

Dublin Irish Pub, cu sediul pe strada Mihai Viteazu. nr.31, a găzduit în seara de 5 decembrie un concert de chitară clasică care a slujit de minune la creionarea valorilor ce stau în elevii Liceului Vocațional de Artă din Târgu Mureș. Seara specială de care s-au bucurat deopotrivă părinții și cadrele didactice, a fost încă o dovadă a faptului  că profesorii insistă să pună accent pe lucrurile practice și creativitate, construind un echilibru între cultură și tehnologie, pentru că știința ne ajută să evoluăm fizic, iar cultura psihic.

DSC_5461

Aptitudinile artistice ale elevilor Denisa Boca, Dragoș Colceriu, Stefano Sabău, Andrei Moldovan, Matyas Pal, Sara Fekete, Alexia Săndulescu și Filip Sas au fost dezvoltate de profesorul coordonator Andrei Turcu. Talentul elevilor Tamas Kozma, Beatrix Biro și Dora Kerestely  a fost șlefuit de profesoara de chitară Anna Tunde Kovats, iar prin interpretările de success, elevii Anna Koszta și Lehel Fabian au răsplătit efortul și munca profesoarei Eva Darabont.

De succesul interpreților s-au mândrit cel mai mult părinții, care de-a lungul timpului  i-au încurajat și susținut în dezvoltarea talentului, cultivându-le ambiția de a merge mai departe, pentru a nu regreta mai târziu că au pierdut momente prețioase.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE