Home / Administratie / Încă un accident în Sângeorgiu de Mureş

Încă un accident în Sângeorgiu de Mureş

Distribuie

111O fetiţă de 14 ani a fost accidentată luni, 7 decembrie, în jurul orei 17.40, pe drumul naţional DN 15 din Sângeorgiu de Mureș, pe o trecere de pietoni, aflată în apropierea staţiei de autobuz „Sub deal”  din localitate.

Potrivit primarului comunei Sângeorgiu de Mureş, Sófalvi Szabolcs, nefericitul incident s-a produs din cauza vitezei mari cu care se circulă în localitatea Sângeorgiu de Mureş, mai ales de când a fost construit separatorul din beton în mijlocul drumului naţional. „De această dată persoana accidentată a fost o fetiţă de 14 ani din Sângeorgiu de Mureş, care traversa în mod regulamentar strada şi care se află internată la SMURD, în prezent situaţia ei fiind stabilizată. Primăria Sângeorgiu de Mureş precum şi localnicii sunt foarte revoltaţi că, la petiţia trimisă în luna noiembrie la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, cu sediul la București, prin care au cerut demontarea de urgență a separatorului din beton, încă nu s-a primit răspuns! La această petiţie au fost ataşate majoritatea fotografiilor şi înregistrărilor video despre accidentele care s-au produs în ultimul an, după montarea separatorului din beton”, a afirmat Sófalvi Szabolcs.

Potrivit statisticilor invocate de primarul comunei Sângeorgiu de Mureş, numărul de accidente a crescut cu cinci ori pe an, de când a fost montat separatorul din beton în localitate. „În ultima perioadă nu trece o săptămână să nu fie accidentat un pieton, care traversează în mod regulamentar drumul naţional. Primăria Sângeorgiu de Mureş solicită din nou adminsitratorului drumului, CNADNR Bucureşti, luarea unor măsuri urgente pentru a stopa această situaţie extrem de periculoasă”, a subliniat Sófalvi Szabolcs.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Propunere PNL. Pasaj subteran în zona Cocoșul de Aur

Distribuie Consilierul local al Municipiului Târgu Mureș, Horea Șarlea, a prezentat, în cadrul unei conferințe …

1 comentariu

  1. Am mai spus si mairepet poate poate aude cineva, pana nu se vor pune limitatoare ori semafoare la trecerile de pietoni nu se va schimba situatia. Asa a fost si in oras insa dupa cateva bai de ulei sparte toti vitezomanii, indiferent ca este sau nu politie , incetinesc la treceri…Separatoarele au un rol bine definit, ca s-au facut asa mari probabil e bine ca altfel pietonii erau loviti de masini nu pe trecerile de pietoni ci aiurea pe unde vroia fiecare sa treaca(verificati statistica accidentelor pana acum 3 ani)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.