Recital de colinde în foaierul UAT Cultură
  • alin.zaharie
  • 1 comentarii
  • 330 Vizualizări

Recital de colinde în foaierul UAT

Ana NiculescuFoaierul Universității de Arte din Târgu-Mureș va găzdui joi, 10 decembrie, ora 15:00 spectacol de colinde susținut de Corala ”Marisiensis” a Facultății de Muzică din cadrul UAT, în parteneriat cu Secția de Muzică și Arte Plastice a Școlii Gimnaziale ”Augustin Maior”, și Liceul Tehnologic ”Petru Maior”, din Reghin.

Elevii reghineni în deschidere

Programul concertului va fi deschis de elevii Secției de Muzică și Arte Plastice a Școlii Gimnaziale ”Augustin Maior” din Reghin, pregătiți de profesorii Lavinia Zanfir, Mathe Zsuzsa, Monica Țichindeleanu, Doinița Mărcuș, Zonda Attila și Gyorgy Imola. Vor încânta asistența Alexia Aștelian- clasa VI-a cu lucrarea ”Colindă”, Klein Emma -cl. II-a cu ”What Child is This ?” și ”Cântul îngerilor” (colind francez), Nagy Jonatan – cl. II-a cu ”O, gyonoru szep!” și ”Kiss Koracsony”, Moldovan Denis – cl. II-a cu ”Astăzi S-a născut Hristos” și ”We Wish You a Merry Christmas”, Ujică Teodora – cl. III-a cu ”Joy to the World”, ”We wish you a Merry Christmas”, ”Steaua sus răsare”, Șerbanați Villalva Briones Emanuela – cl.I-a cu ”Candlelight Carol” (Colindul luminii) – John Rutter și ”Still, still, still” (colind austriac), Szilagy Rodica – cl. IV-a cu ”Christ, The New Born King”, Gosler Eduard – cl. VI-a cu ” Moș Crăciun cu plete dalbe” și ”O, ce veste minunată!”, Barabas Eszter- cl. V-a cu ”O, gyonyoru szep!”. Spectacolul va continua cu elevele Liceului Tehnologic ”Petru Maior” din Reghin coordonate de profesorii Ana Niculescu și Marian Someșan : Larisa Cotoi  – cl. IX-a cu ”Colo sus și mai în sus”, Dorina Oprea  – cl. IX-a cu ”Sfânta Maică lui Iisus” şi Roxana Varodi  – cl. IX-a cu ”Aseară pe înserate”.

Familie plină de talente

Programul va fi completat de recitalul susținut de studenții  Radu Pol și Luigi Popescu care vor interpreta un colaj de cântece pentru Crăciun, și  Corala ”Marisiensis” a Departamentului de Muzică din cadrul Universității de Arte Târgu Mureș care vor interpreta piesa ”Hallelujah” alături de Adriana Dunca și Denisa Gliga, eleve ale Liceului Tehnologic ”Petru Maior” din Reghin. ”Sărbătoarea Crăciunului este momentul în care, sufletele noastre sunt pline de bucurie, căldură sufletească, și seninătate, aceste sentimente fiind trăite din plin, în mijlocul familiei. Această familie plină de talente deosebite vă invită joi, 10 decembrie la un concert de colinde adus de elevii Secției de Muzică și Arte Plastice a Școlii Gimnaziale ”Augustin Maior” din Reghin, de elevele Liceului Tehnologic ”Petru Maior” din Reghin,  și de studenții Universității de Arte din Târgy Mureş.  Mulțumim pe această cale, șefei de catedră a Departamentului de Muzică, din cadrul Universității de Arte Târgu Mures, conf. univ. dr. Ramona Preja, şi profesoarei Lavinia Zanfir, dir. adj. al Secției de Muzică și Arte Plastice a Școlii Gimnaziale ”Augustin Maior” din Reghin, pentru sprijinul şi implicarea în acest eveniment”, a declarat asist. univ. drd. Ana Maria Niculescu, coordonatorul spectacolului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE