Home / Sanatate / Gala Festivă UMF70, astăzi

Gala Festivă UMF70, astăzi

Distribuie

umf70Zilele Universității de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș continuă astăzi, 10 decembrie, cu un curs de engleză medicală cu participare internațională, „Trends in medical language teaching – learning”, adresat medicilor și studenților. Potrivit programului evenimentelor, cursul începe la ora 9,00, în Amfiteatrul mic din clădirea centrală a Universității.
Primul Centru Avansat de Cercetări Medicale și Farmaceutice din România, investiţie în valoare de peste 10 milioane de euro, realizat printr-un proiect european, se inaugurează, astăzi, de la ora 14,00, în prezenţa reprezentanţilor din conducerea Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Ministerului Sănătăţii şi a Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare precum şi a rectorilor din alte universităţi de medicină din ţară.
Seara, de la ora 18,00, are loc Gala Festivă a UMF, care va conține o serie de momente tradiționale: discursul anual al Rectorului, premierea excelenței în UMF, retrospectiva UMF70, UMF în arhiva TVR, lansarea albumului – 110 de istorie, 70 de ani de UMF, lansarea monedei aniversare UMF70 emisă de către Banca Națională a României şi lansarea emisiunii filatelice UMF70 realizată de către ROMFILATELIA. Seara se va încheia cu cina festivă UMF70.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cinci calificări medicale autorizate la o școală postliceală mureșeană

Distribuie Monitorul Oficial al României Partea I, Nr. 898 din 13 septembrie 2022 a publicat …