Home / BC Mures / BC Mureș ia startul în returul campionatului

BC Mureș ia startul în returul campionatului

Distribuie

IMG_7906În această seară, în Sala Sporturilor din Mediaș, BC Mureș Târgu-Mureș întâlnește în etapa a XII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, prima din retur, formația locală Gaz Metan. Mureșenii sunt mari favoriți în acest joc, ținând cont de mai multe aspecte. Medieșenii au obținut în 11 etape o singură victorie, și aceea în deplasare, în etapa a III-a, la Energia Târgu-Jiu și ocupă ultima poziție a clasamentului, în timp ce „tigrii” se află pe podium. Poziția este una reală, deși clasamentul este unul provizoriu, cu câteva restanțe. Momentan CSM Oradea este lider, cu 8 victorii și 2 eșecuri și este urmată de CSU Atlassib Sibiu, care a suferit însă 4 înfrângeri, dar au 11 meciuri disputate. Cu 2 înfrângeri mai este doar Steaua CSM Eximbank București, dar aceasta are două restanțe, dintre care una pe terenul mureșenilor. Așadar, BC Mureș se află pe poziția a III-a și într-un așa-zis „clasamentul adevărului”, cu 7 victorii și 3 înfrângeri.

Ultimele sezoane au echilibrat bilanțul
Deși bilanțul general este favorabil medieșenilor cu 15-13, mureșenii au la activ cinci victorii consecutive în campionat. Una dintre cele mai categorice s-a înregistrat în turul ediției actuale, când „tigrii” au învins cu 96-65. Echipa lui Audrius Prakuraitis se află pe un drum ascendent, după patru victorii consecutive și se află înaintea une serii foarte dificile, cu trei partide în această lună, toate cu adversare bine clasate: cu Dinamo pe teren propriu, la Oradea și acasă cu CSU Atlassib, ultimul între sărbătorile de iarnă.
Doi dintre componeții echipei medieșene au trecut prin „junglă”, ambii conaționali ai tehnicianului mureșenilor, lituanienii Peciukas și Navickas, dar și la BC Mureș se află actualul căpitan, Ivanovic, venit de la Mediaș. Deși mureșenii par favoriți, este de așteptat un joc foarte încrâncenat.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.