Fetele de la ASA încheie anul pe teren propriu FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 249 Vizualizări

Fetele de la ASA încheie anul pe teren propriu

DSC_0232Echipa feminină de fotbal ASA Târgu-Mureș susține sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 11.00, ultima partidă din acest an. Mureșencele vor întâlni pe terenul sintetic al stadionului Trans Sil partida restanță din etapa a IV-a a Superligii, cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc. Meciul a fost amânat la data inițial programat din cauza unor acțiuni ale reprezentativelor României și reprogramarea nu s-a disputat din cauză că centralul a constatat nereguli la vizele medicale de pe carnetele oaspetelor.Partida a avut loc, dar ca amical (foto).
ASA ocupă locul secund, cu 22 puncte, cu 6 mai puține decât Olimpia Cluj-Napoca și cu 4 mai multe decât următoarea clasată, Navobi Iași, în timp ce adversarele se află pe locul 5, cu 15 puncte. Campionatul se va relua cu etapa a XI-a, care programează returul dintre cele două echipe care încheie anul, pe terenul harghitencelor.
Echipa lui Seches Carol vine după o calificare cu emoții în sferturile Cupei României. Roș-albastrele au învins miercuri în optimi cu 3-2 în deplasare, la echipa secundă a Olimpiei Cluj. Golul victoriei a fost înscris după pauză, scorul după prima repriză fiind 2-2.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE