Alte două puncte cedate acasă, sau unul câștigat? FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 66 Vizualizări

Alte două puncte cedate acasă, sau unul câștigat?

DSC_0171ASA Târgu-Mureș a remizat din nou pe teren propriu vineri seara, 1-1 (0-1) cu CSMS Iași, în etapa a XXII-a a Ligii I de fotbal. Oaspeții au deschis scorul prin Golubovic, în minutul 45, iar Balaur a egalat pentru mureșeni în minutul 86. Jocul a început în ritm alert, dar prudent din partea ambelor formații, cu apărări ermetice. O primă minge trimisă de Mureșan spre poartă s-a înregistrat în minutul 10, șut de la distanță, fără emoții pentru Grahovac. Moldovenii au replicat cu o lovitură de cap trimisă peste poartă de Golubovic. O primă ocazie a avut-o ASA în minutul 13, dar Costa nu a ajuns mingea care a trecut prin fața porții. Peste 3 minute și Enescu l-a pus la încercare pe Stăncioiu cu un șut de la 30 metri, dar acesta a reținut ușor. Au urmat minute în care mureșenii au avut mai mult posesia, dar oaspeții reușeau să se apropie tot mai periculos de poartă. În minutul 23 Același Golubovic trimite din vole de la 16 metri, dar mingea trece puțin peste. A urmat o perioadă în care ieșenii au pasat mai bine și au pus stăpânire pe jumătatea terenului. În minutul 35 un șut al lui Mureșan a fost blocat și au rezultat trei lovituri consecutive de la colțul terenului, ultima încheiată cu o reluare cu capul peste poartă a lui Costa. După o altă fază periculoasă la poarta mureșenilor, repriza se îndrepta spre un rezultat alb. În ultimul minut însă, Bole trece în viteză pe lângă Brandan, trimite în fața porții, Golubovic reia cu capul în poartă dintre fundașii centrali ai gazdelor și ieșenii intră la vestiare în avantaj.

Un nou punct salvat în final

Partea doua a arătat o echipă mureșeană decisă să întoarcă rezultatul, dar oaspeții s-au închis bine în apărare și au ieșit în câteva rânduri periculos pe contraatac. În minutul 62, Brandan a trimis pe poartă din lovitură liberă, dar Grahovac a reținut fără probleme. Tentativa lui Kortzorg este și ea dejucată de apărarea adversă, iar șutul lui Mureșan trimis la cornerul executat de Gorobsov nu prinde cadrul porții. Timpul trece în favoarea oaspeților, care închid bine și mureșenilor le lipsesc soluțiile. Tot Mureșan trimite direct în brațele portarului, iar Brandan este blocat în minutul 73. Echipa lui Nicolo Napoli are la rândul ei alte ieșiri periculoase prin Bole și Grigorie, dar acestea s-au încheiat cu șuturi imprecise sau reținute de Stăncioiu. În minutul 86 mureșenii reșesc totuși egalarea. Gorobsov execută un corner de pe dreapta, Costa prelungește pe spate și Balaur trimite de la 17 metri un vole care lovește mai întâi stâlpul din dreapta lui Grahovac și intră în poartă. În ultimele minute ambele echipe au încercat să înscrie un gol de 2 puncte, dar partida s-a încheiat din nou remiză, a 11-a a mureșenilor, a opta pe teren propriu, dar care îi menține pe ultimul loc de play off. ASA mai are de susținut săptămâna viitoare marți meciul din „sferturile” Cupei României, în deplasare, la ACS Poli Timișoara și duminică la Ploiești, cu Petrolul, în ultima etapă din acest an.

Au evoluat formațiile:

ASA: Stăncioiu- Velayos, I. Gonzalez, Balaur, Brandan, Mureșan, Gorobsov, Dedov (46 Kortzorg), Axente (58 Manolov), Jazvic, R. Costa

CSMS Iași: Grahovac- Voicu, Mitic, Crețu, Țigănașu, Piccioni, Enescu, V. Gheorghe, Bole (93 Bosoi), Golubovic, Onduku (81 Grigorie)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE