Claudiu Maior, declaraţie despre Centrul de cercetări de la UMF Invatamant
  • admin
  • 2 comentarii
  • 200 Vizualizări

Claudiu Maior, declaraţie despre Centrul de cercetări de la UMF

maiorUniversitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș a inaugurat, joi, Centrul Avansat de Cercetări Medicale și Farmaceutice, unic în România, ce se va axa pe domeniul cercetării fundamentale și al cardio-neurologiei și care a fost construit și dotat în cadrul unui proiect european în valoare totală de 10,47 milioane de euro.

Pe lângă investiția finalizată recent, UMF Târgu-Mureș are încă două proiecte depuse, pentru a integra acest centru într-un circuit internațional, alături de universități din Franța și Ungaria și pentru a extinde sfera de cercetare a acestuia. “Sunt ferm convins că acest centru de cercetare va aduce multe beneficii orașului. Trebuie să recunoaștem că UMF este o emblemă prețioasă a orașului Târgu-Mureș, iar acest centru de cercetări va aduce un plus de valoare întregului oraș. Aș îndrăzni să afirm că proiectul pe care îl inaugurați astăzi va revoluționa viața universitară din oraș oferind o infrastructură competitivă tuturor celor care se implică în căutarea noului. Felicit întreg colectivul UMF și le doresc succes în acest drum nou pe care l-au deschis la Târgu-Mureș”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior, prezent la eveniment.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Ce se baga asta in seama si la acest domeniu la care el este paralel.Cred ca e timpul sa mearga in alta parte.Blirica de ce nu ai mers tu ca macar esti destupat la minte si intelegi lucrurile.Pe asa sa-l trimit pe drumuri sa mai asfalteze sa organizeze chefuri pe bani cui cu batranii si apoi sa-i pazeasca cei de la servicii din primarie.Bai ,voi faceti ce vreti ,cu ce drept pe 31.12.2015 chemati de la servicii din primarie sa indrume batranii pentru a sta la mese acolo unde organizati?,voi sunteti pe mosiile voastre ,institutii ale statului sa nu mai nominalizez ,voi ce faceti asistati la atatea abuzuri ale acestor nari conducatori ai orasului.De ce nu sta florea,maior,imolo ,cioban,boko sa indrume si cei ce au bani cu nemiluita ,trimiteti amaratii care nici de revelion nu poate sta acasa.Dl de la DNA,oare ce faceti si la dvoastra se dospesc dosare?

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE