Restart pentru tinerii social-democraţi. Conducerea TSD Mureş, preluată de un IT-ist Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 502 Vizualizări

Restart pentru tinerii social-democraţi. Conducerea TSD Mureş, preluată de un IT-ist

tsd 1Tinerii social-democraţi din judeţul Mureş şi-au ales joi, 10 decembrie, noua conducere pentru următorii doi ani, cu ocazia unui congres găzduit de Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu-Mureş.

Corectitudine, transparenţă şi joc în echipă

Pentru funcţia de preşedinte al TSD Mureş a candidat Sebastian Pui, un tânăr în vârstă de 29 de ani care activează în domeniul IT-ului, care a întrunit unanimitate de voturi. Noul lider al TSD Mureş a mulţumit pentru încrederea acordată atât seniorilor din partid, cât şi colegilor de la tineret.

tsd pui

„Proiectul pe care doresc să îl implementez este bazat pe normalitate şi pe nişte principii în care eu cred foarte mult şi îmi doresc ca şi voi să vi le asumaţi. Principiile sunt simple, este vorba despre corectitudine, transparenţă şi de jocul în echipă. Avem nevoie de aceste principii ca să putem avea o politică frumoasă, constructivă. Cum văd eu TSD-ul? Ca pe o organizaţie de tineret care face politică serioasă. Organizaţie care va fi activă, nu doar va critica proastele măsuri locale sau naţionale, ci va încerca şi să vină cu soluţii. TSD, ca formaţiune a PSD, trebuie să fie o voce care să fie luată în serios în politica locală, în politica mureşeană. Principalul nostru scop este să aducem un aer nou politicii”, a afirmat Sebastian Pui, care a mai mărturisit că a fost atras de doctrina social-democrată în urmă cu opt ani.

tsd papuc

Pariul lui Sergiu Papuc, câştigat

Fost preşedinte al TSD Mureş în perioada 2013-2015, avocatul Sergiu Papuc s-a declarat mulţumit de mandatul încheiat şi a urat mult succes noii echipe condusă de Sebastian Pui. „Mandatul pe care l-am avut a fost plin de provocări, anul 2014 fiind bogat în evenimente. Au fost alegeri europarlamentare şi prezidenţiale. Practic, implicarea organizaţiei de tineret s-a concetrat în special pentru aceste două campanii. De asemenea, am avut şi proiecte importante la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional. Sunt mulţumit de mandatul avut, deoarece acel pariu pe care mi l-am asumat atunci când am candidat şi când am fost ales în 2013 a fost câştigat. Practic, Legea voluntariatului de care spuneam atunci, iniţiată de Mihai Sturzu, preşedintele TSD, a fost promulgată de către preşedintele României. Legea produce efecte şi este benefică pentru tinerii din România”, a afirmat Sergiu Papuc. „Urez spor la treabă noii echipe de conducere, anul 2016 va fi unul greu, cu alegeri locale şi parlamentare. Le urez succes şi voi rămâne aproape de colegii mei, pe care îi voi sprijini necondiţionat”, a adăugat ex-preşedintele TSD Mureş.

tsd gliga

Susţinere din partea seniorilor

Din prezidiul conferinţei au mai făcut parte deputatul Vasile Gliga – preşedintele PSD Mureş, Cristian Bratanovici – vicepreşedinte al PSD Mureş, Dragoş Bardoşi – secretar executiv al PSD Mureş, Horea Soporan – preşedintele PSD Târgu-Mureş şi Mihai Ţibuleac – preşedintele TSD Mureş. „Nicio organizaţie nu va funcţiona, nu va avea performanţă dacă nu se munceşte. De aceea, rugămintea mea e să promovaţi în organele de conducere, să vă promovaţi oamenii care muncesc mai mult, care au talent şi pot, pe listele de consilieri, astfel ca nicio comună, nicio localitate să nu aibă pe listele eligibile de consilieri tineri. Vreau să mulţumesc echipei de conducere a tineretului care s-a remarcat foarte mult în alegeri”, a spus, în discursul său, deputatul Vasile Gliga. „Dorinţa mea este să vă implicaţi, să ne ajutaţi să dovedim că în Târgu-Mureş şi în judeţul Mureş PSD este cea mai puternică organizaţie”, a mai transmis liderul PSD Mureş, care i-a catalogat pe cei prezenţi drept „tineri frumoşi şi cu energie multă”.

tsd sala

În urma votului, a fost desemnată şi structura Biroului Permanent al TSD Mureş pe perioada 2015-2017: preşedinte – Sebastian Pui, preşedinte executiv – Mihai Ţibuleac, secretar – Emil Mătea şi vicepreşedinţi: Marius Gliga, Diana Niţulescu, Liviu Cotoi, Tiberiu Orban şi Dragoş Pui.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE