Share

Home / Cultură / Roxana Cotruş, lansare de carte în J’ai Bistrot

Roxana Cotruş, lansare de carte în J’ai Bistrot

cotrus 1Poeta Roxana Cotruş îşi va lansa volumul de debut „Daddy issues/ disecţie” joi, 17 decembrie, de la ora 18.00, la J’ai Bistrot din Târgu-Mureş.

Licenţiată în filologie română-engleză și masterandă în istoria literaturii și sistemul criticii literare la Universitatea „Petru Maior” din Târgu-Mureș, Roxana Cotruş este în prezent doctorandă în cadrul aceleiași universități. A publicat poeme în revistele „Vatra”, „Familia”, „Discobolul”, iar anul acesta i s-a decernat premiul revistei „Familia” pentru debut în poezie, „De-aș avea…”. Alături de autoare se vor afla, încurajând-o cu un mic discurs, Alexandru Cistelecan, Andreea Pop și Dumitru-Mircea Buda. „Cele mai nonșalante descântece de traumă nevindecabilă… o carte scrisă cu toată forța fragilității… merită s-o citească toată lumea”, a precizat criticul Alexandru Cistelecan, referindu-se la volumul „Daddy issues/ disecţie”.

cotrus 2

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Maratonul de artă” – programul Festivalului studenților UAT

Festivalul multicultural „UAT’s next? Maratonul de artă” se organizează în cadrul proiectului „UAT’s next ? …

Share
Share