Share

Home / Cultură / Roxana Cotruş, lansare de carte în J’ai Bistrot

Roxana Cotruş, lansare de carte în J’ai Bistrot

cotrus 1Poeta Roxana Cotruş îşi va lansa volumul de debut „Daddy issues/ disecţie” joi, 17 decembrie, de la ora 18.00, la J’ai Bistrot din Târgu-Mureş.

Licenţiată în filologie română-engleză și masterandă în istoria literaturii și sistemul criticii literare la Universitatea „Petru Maior” din Târgu-Mureș, Roxana Cotruş este în prezent doctorandă în cadrul aceleiași universități. A publicat poeme în revistele „Vatra”, „Familia”, „Discobolul”, iar anul acesta i s-a decernat premiul revistei „Familia” pentru debut în poezie, „De-aș avea…”. Alături de autoare se vor afla, încurajând-o cu un mic discurs, Alexandru Cistelecan, Andreea Pop și Dumitru-Mircea Buda. „Cele mai nonșalante descântece de traumă nevindecabilă… o carte scrisă cu toată forța fragilității… merită s-o citească toată lumea”, a precizat criticul Alexandru Cistelecan, referindu-se la volumul „Daddy issues/ disecţie”.

cotrus 2

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Jazzpar Trio aduce muzica lui Django Reinhardt la Târgu Mureș

Trioul Jazzpar încearcă să abordeze stilul aparte al lui Django Reinhardt, să reinventeze atmosfera, soundul …

Share
Share