Home / CSU Medicina CSŞ / Victorie cu gândul la vacanță

Victorie cu gândul la vacanță

Distribuie

DSC_0315Echipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a câștigat partida din ultima etapă a turului Diviziei A1, susținută sâmbătă seara pe teren propriu cu VC Unic LPS Piatra Neamț cu scorul de 3-2 (25-14, 25-16, 16-25, 24-26, 15-7). Meciul a fost sub nivelul așteptat, fluctuațiile din jocul echipei mureșene au adus mai degrabă o atmosferă de vacanță. Elevele lui Atanas Petrov au început bine jocul și au încheiat rapid conturile în primul set, încheiat la 14. Startul în setul secund a fost deja unul mai degajat și oaspetele au avut avantaj de două puncte la primul time-out. Mureșencele s-au pus pe treabă și au întors rapid rezultatul. La al doilea timp de odihnă aveau ele 4 puncte avantaj și au încheiat tot fără emoții setul, la 16.

Vacanță amânată de relazare, un punct pierdut

La un singur set în față înaintea vacanței de sărbători, „medicinistele” au început din nou relaxat setul și s-au văzut conduse din nou, 4-8 la primul time-out, după care avantajul nemțencelor s-a dublat la al doilea timp de odihnă. Oaspetele au încheiat setul ci victorie la 16 și erau pe val. Setul patru putea aduce încă trei puncte mureșencelor, dar reabilitarea nu s-a produs. A fost 1-3, 2-5 și 5-8 la primul timp de odihnă. La 6-10 s-a cerut time-out, dar atmosfera de vacanță a continuat și după 10-12 s-a ajuns la 10-16 la al doilea tehnic. Pe serviciul Roxanei Iancu și atacurile eficiente ale lui Perovic s-a ajuns la 18-20, după care mureșencele au preluat conducerea la 23-22 și părea că totul revine la normal. Concentrarea a fost de partea oaspetelor, care au reușit să obțină victoria și un punct, trimițând jocul în decisiv. Debutul în tie-breack părea să dea emoții gazdelor, dar după 1-2, la schimbarea terenului era 8-2 și „medicinistele” au încheiat fără noi emoții setul la 15-7.
Mureșencele se mențin pe locul V al clasamentului, cu 5 puncte mai multe decât următoarea clasată, Știința Bacău, care susține partida din ultima rundă astăzi, dar tot la 5 puncte în urma formației Dinamo București.
CSU Medicina a evoluat în formula: Roxana Iancu, Nikoleta Perovic, Olivera Medic, Ivana Zburova, Sofia Medic, Samara Franchin, Andreea Ispas- libero, Andreea Petra, Alexandra Cauc, Carmen Arniceru, Bianca Pașca, Laura Molnar-libero.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

1 comentariu

  1. SE TOT SCHIMBA ECHIPA ASTA MAGICA DE 10 ANI AUZIM ACELASI REFREN PRIMELE 4 DIN TARA IN REST ZERO BARAT,NU VOR FACE NICIODATA NIMIC BANI ARUNCATI IN VANT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.