FOTO: „Viaţa bate filmul”, cadoul de Crăciun al studenţilor UPM Invatamant
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 266 Vizualizări

FOTO: „Viaţa bate filmul”, cadoul de Crăciun al studenţilor UPM

1Studenţii Cercului de Drept Constituţional şi Administrativ „Tudor Drăganu” şi ai Cenaclului „Gaudeamus” din cadrul Universităţii „Petru Maior” (UPM) Târgu-Mureş au demonstrat că „Viaţa bate filmul”, cu ocazia spectacolului cu acelaşi nume susţinut sâmbătă seara în incinta Centrului Cultural „Mihai Eminescu” din municipiu.

Donaţii în loc de bilete de acces

Spectacolul de Crăciun al studenţilor de la UPM reprezintă o tradiţie care a bifat cea de-a 13-a ediţie şi a avut un caracter caritabil, accesul făcându-se pe baza unei donaţii. „Anul acesta e mai special, deoarece aniversăm 20 de ani de la înfiinţarea specializării de Administraţie publică în cadrul universităţii noastre”, a afirmat Carla Prunaş, care şi-a îndeplinit excelent sarcinile de prezentatoare, alături de Corina Paleu.

Studenţii artişti au fost felicitaţi de prof. univ. dr. Călin Enăchescu, rectorul UPM, care a transmis celor prezenţi un An Nou fericit, bogat în împliniri, bucurii şi sănătate. „Mă bucur să fiu din nou lângă dumneavoastră într-o seară minunată ca aceasta. Spectacolul de Crăciun a devenit deja o tradiţie în activitatea Universităţii „Petru Maior”. Ceea ce este mai îmbucurător este că această minunată seară este organizată de studenţii universităţii, chiar dacă pe lângă studenţi există o serie de persoane care şi-au pus sufletul întotdeauna pentru desfăşurarea acestor activităţi studenţeşti. Nu vreau să pierd acest prilej pentru a vă reaminti că sufletul acestor manifestări este domnul profesor Lucian Chiriac”, a afirmat prof. univ. dr. Călin Enăchescu.

Show de show

Timp de aproximativ două ore, cele 17 momente ale spectactacolui – din care s-au remarcat „Interviuri”, „Studentul mafiot”, „Leana s-a întors”, „La doctor”, „Când nu eşti cu ea… cu justiţia” şi „Declaraţia de avere a unui parlamentar” – au stârnit ropote de aplauze din partea publicului. Momentele muzicale au fost asigurate de Alexandra Moldovan, Ovidiu Furnea, Alexandra Puia, Alexandra Crişan, corul „Inimioara” de la Casa „Sf. Iosif” din Odorheiu Secuiesc şi bineînţeles corul UPM împreună cu membrii Asociaţiei Studenţeşti „Amicus”, dirijat de Iacob Coman, iar la final Moş Crăciun a oferit cadouri tuturor copiilor prezenţi la spectacol.

[zizigallery id=1859]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE