Ionela Ciotlăuș țintește Primăria Tîrgu Mureș Politic
  • ligia.voro
  • 17 comentarii
  • 377 Vizualizări

Ionela Ciotlăuș țintește Primăria Tîrgu Mureș

Ciotlaus si Covaciu_site

Ionela Ciotlăuș, președintele Alianței Liberalilor Democrați Europeni (ALDE) Mureș, se pregătește să candideze la Primăria Tîrgu Mureș. Până acolo mai are nevoie doar de aprobarea colegilor de partid. ALDE va avea candidați în toate orașele și municipiile, precum și în localitățile limitrofe Tîrgu Mureșului.

 

Ionela Ciotlăuș, președintele ALDE Mureș, a prezentat vineri, într-o conferință de presă, un bilanț al organizației județene în 2015. ALDE, rezultat din fuziunea Partidului Liberal Reformist și a Partidului Conservator, are la ora actuală 40 de organizații locale, și-a definitivat componența Biroului Politic județean și teritorial. “Am demarat în interiorul partidului pregătirea internă a candidaților și, implicit, selecția acestora. Am demarat procedura de realizare a profilului comunităților locale. De asemenea, în funcție de nevoile comunităților locale și în acord cu așteptările populației, pentru anul 2016 vom pregăti selecția candidaților la funcția cea mai importantă, cea de primar, dar și la funcția de consilier local, foarte aplicat pe fiecare localitate în parte”, a anunțat liderul organizației județene.
ALDE Mureș va avea candidați în toate orașele și municipiile, precum și în localitățile din jurul municipiului. De asemenea, nu vor fi neglijate nici restul comunelor.
Pentru Primăria Tîrgu Mureș, cea mai importantă funcție aleasă, în opinia liderului ALDE Mureș, candidatul este deja conturat. “Mă pregătesc pentru o candidatură la Primăria Tîrgu Mureș. Nu aș vrea să ies și să anticipez această candidatură până când în interiorul partidului nu vom definitiva conform procedurilor statutare procedura de selecție a candidaților. Dar trebuie să știți că mă pregătesc pentru acest lucru, colegii îmi acordă tot sprijinul și facem în așa fel încât pentru anul 2016 să putem să venim în fața alegătorilor, în fața comunității mureșene cu candidați și cu alternative pentru administrațiile publice locale”, a precizat Ionela Ciotlăuș.
Ioan Covaciu, prim-vicepreședinte al ALDE Mureș, și-a completat colega referitor la criteriile de selecție și profilul candidaților. “Vom avea multe femei, candidați trebuie să dovedească că sunt buni administratori, să aibă experiență în domeniu, să cunoască legea, să fi avut rezultate în activitatea pe care au desfășurat-o”, a susținut Covaciu.
Prim-vicepreședintele a mai subliniat că au fost eliminați candidații necorespunzători și în zonele unde populația maghiară este majoritară sau în număr semnificativ, ALDE este deschis la alianțe locale, amintind de zona Sovata sau Tîrgu Mureș.
Ioan Covaciu a mai amintit de proiectele inițiate de organizația județeană, accentuând asupra proiectului de modificare a legii pensiilor prin care ALDE Mureș a solicitat ca locuitorii care au domiciliat cel puțin 30 de ani în zona combinatului Azomureș, pe o rază de 8 km, să aibă posibilitatea de a ieși la pensie cu doi ani mai devreme, fără a fi penalizați. Covaciu a mai adăugat că se bucură că proiectul a fost preluat de către parlamentarii mureșeni ai PSD, însă “cerem public să preia proiectul nostru complet, inclusive pentru cei din Târnăveni afectați de poluarea remanentă”.
Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • GOGU-LE frate tie nu am ce sa-ti scriu, esti superficial si fara vlaga; Poate lucrezi la primarie si te-au pus sa alergi dupa pensionari prin oras, ca de dus nu prea se mai duc nici cu elicopterul la sarbatori organizate de primarie de frica sa nu ajunga complici !!
    Culmea e ca cei care in vremea lui Basescu sustineau TAIEREA SALARIILOR si IMPOZITAREA PENSIILOR acum, in bataie de joc, duc pensionarii la o chermeza ieftina !!! Nu cred ca pensionarii se vor lasa manipulati si batjocoriti in acest hal fara de hal !!!

  • Ilie numai adevarul de deranjeaza! La cata ura ai in tine pentru femei cred ca am dreptate ca esti dintre simpatizantii lui Remus Cernea ! Iar dupa texte cel mai probabil, esti din Valea Rece . Mai mult vad ca-ti tremura deja „penajul” numai la gandul ca va ajunge primarita; Este o vorba care spune ca de ce ti-e frica nu scapi !!! Pentru informare corecta poate mai citesti odata sa vezi unde sunt banii nostri: http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=6969; Cat despre acuzele pe care le aduci, daca e normal sa gresesti tot atat de normal sa si recunosti, greseala si iertarea este omeneasca !

  • Moromete..daca i-ti place de ea..duo acasa,closca uratania dracului o sa vezi cum pleci tu din fata acestei scorpii.Noi vorbim ,darastta a avut tot orasul,spitalele la pixul ei,si pe unde a trecut scorpia asta s-o ales praful.

  • Mare contabila la MARIS,O JAPITA care prospereaza prin nesocotirea legilor fiscale,unde in magazinele maris,nu se elibereaza la ordinul aaceste rapandule bonuri fiscale.

  • Din cate stim femeile din jurul „inculpatilor” au fost si sunt TOATE UMILITE; Ma intreb pana cand femeile din Tirgu Mures vor indura umilinta celor care azi rad de ele in functiile publice catarati acolo pe voturile lor ?

  • ILIE …esti un om care seamana mult cu cei pe care-i protejezi ! Respectul tau pentru femei este la fel ca al celor (FLOREA&MAIOR@DOBRE) care au umilito, avand dor „vina” de a fi aleasa consilier si mai apoi viceprimarita (fara a promite UDMR statui, asa cum a facut PD-L); Cat despre ce va „tinti” daca va ajunge primarita, roaga-te sa nu fi pasare rapitoare din bugetul local ca o sa ai cuibul in BECIUL DOMNESC !!! Pentru un orb e greu sa vada realizari in politica ale ALDE, cat despre femei pot spune ca Tariceanu este un om casatorit la casa lui. Daca nu ai succes la femei te inteleg ..poate tu esti pe invers ! Pentru asta nu trebuie sa fi invidios, insa la cum respecti tu femeile cred ca o sa ramai mult timp in zona lui Remus Cernea ;

  • ALDE-un partid de apartament.Numai neamuri si fufe,trufandale la dezmaturi sunt in acest partid.Cu ce s-a remarcat acest nepartid in politica Romaniei?Doar cu strambe si bete-n roate permanent bunastarii romanului.Cum e turcul,asa-i si pistolul.Tariceanu la a-6-ea femeie?Va da-ti seama ce curvasarie e intre intrusii din acest partid.Majoritatea se trag din VOICULESCU-cel cu 10 ani de PUSCARIE.

  • Tinteste ..dar nu o sa prinda decat pene de vrabii de acolo din PODUL PRIMARIEI de pe GH.DOJA unde a avut biroul in cele cateva luni de VICEPRIMARITA.Cloata asta,nici la bucatarie cred ca nu e buna.Pe unde a lucrat,a lasat doar mizerie in urma.

  • Ne bucura sa avem la Tg Mures un adevarat model de urmat pentru femei in politica ! In activitatea de viceprimar, se stie, a fost umilita de „precinstitii” Florea & Co iar opinia tirgumuresenilor a fost ca nu era sustinuta de Dobre&Co. Acum stim de ce. Eu unul cred ca aceasta doamna daca va ajunge primar va arata tuturor cat gunoi este sub presul primariei.

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE