Home / FC Municipal / ASA, în semifinalele Cupei României

ASA, în semifinalele Cupei României

Distribuie

asaÎn prima partidă din cadrul „sferturilor” Cupei României la fotbal, ASA Târgu-Mureș a obținut marți seara calificarea în „semifinale” la loviturile de departajare în partida susținută la Timișoara cu formația ACS Poli. Scorul general a fost 8-7, stabilit după loviturile de la 11 metri, după ce la finalul celor 90 de minute și prelungiri rezultatul a fost 1-1. Timișorenii au descis scorul în minutul 24, prin Elek, iar ASA a egalat prin Balic, în minutul 81. De la punctul cu var, în „loterie”, gazdele au ratat doar a șaptea lovitură, prin Artean, după ce Elek, Curtean, Llorente, Sarmov, Melinte și Dan Popescu au transformat. Primul, cel care deschisese scorul, cu șansă, după ce mingea a lovita bara, apoi pe portarul Stăncioiu, care a respins și ultimul penalty. Pentru mureșeni au transformat cu siguranță toți cei „șapte magnifici”, care au evoluat în prelungiri în inferioritate numerică, după ce Brandan a văzut al doilea galben în ultimul minut al prelungirilor celor 90 de minute. Au transformat pentru ASA: Gonzales, Gorobsov, Velayos, Borza, Kortzorg, Balic și Manolov.

Dominați, dominanți, învingători cu șansă
Prima repriză a fost dominată de bănățeni, care au și însris prin Elek, la o pătrundere pe stânga, încheiată cu un șut plasat. Timișorenii au irosit prin Hernandez șansa desprinderii la un henț imprudent comis de Velayos pe linia de fund. Lovitura de pedeapsă a fost parată de Stăncioiu. ASA a trimis în bară minutul 3 al părții a doua prin Axente, la o pasă a lui Hanca. Roș-albaștrii au dominat jocul în repriza secundă, timișoremii reușind doar două șuturi peste poartă. Egalarea, firească după cursul jocului, a venit doar spre final, când Balic a reluat cu capul o centrare de pe dreapta. În ultimul minut al celor 4 suplimetare, mureșenii au rămas în 10 și nu au mai contat mult în atac în cele două reprize de prelungiri. La începutul acestora, Stăncioiu a intervenit salvator în două situații și echipa lui Cristiano Bergodi a rezistat până la final, reușind o calificare importantă pentru moralul echipei. ASA mai are de susținut partida din deplasare cu Petrolul Ploiești, ultimul joc din sezonul regulat din acest an, după care vor urma ultimele 3, în luna februarie.
Au evoluat formațiile:
ACS Poli: Kirschstein- Belu, Scutaru, Luchin (64 Melinte), D. Popescu, Sarmov, Llorente, Bărbuţ (86 O. Petre), Javi Hernandez (74 Artean), Curtean, Elek
ASA: Stăncioiu- Golanski (115 Candrea), Ivan Gonzalez, Balic, Velayos, Gorobsov, Brandan, Hanca (72 Borza), Ramiro Costa, Romario, Axente (62 Manolov)

 

De asemenea, verificati

CSM Târgu Mureş continuă promovarea sportului în școli

Distribuie CSM Târgu Mureș continuă să încurajeze practicarea sportului în rândul tinerilor, aducând bucuria baschetului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.