Primăria Târgu Mureș a primit avizul pentru prelungirea contractului cu Salubriserv SA. Vezi cine a dat undă verde Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 563 Vizualizări

Primăria Târgu Mureș a primit avizul pentru prelungirea contractului cu Salubriserv SA. Vezi cine a dat undă verde

DSC_5704

Sala de protocol a Primăriei Tîrgu Mureș a găzduit marți, 15 decembrie, o conferință de presă aniversară în deschiderea căreia, primarul Dorin Florea a transmis mulțumiri și felicitări echipei care s-a ocupat de proiectul Tîrgu Mures Capitala Culturală Europeană 2021.

”Doresc să vă asigur ca proiectele multiculturale vor avea, în continuare, susținere la Tîrgu Mures și, nu în ultimul rând, felicit orașele rămase în competiția pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021”, a precizat Dorin Florea. În continuare, acesta a declarat că Primăria Târgu Mureș a primit avizul din partea Consiliului Concurenței în ceea ce privește prelungirea contractului de delegare a gestiunii serviciilor de salubritate cu actualul operator, Salubriserv SA.

Vorbind despre infrastructura din Tîrgu Mureş, lucrările se vor încheia până la sfârşitul anului, susține primarul, îndemnându-i pe târgumureşeni să aibă răbdare, chiar dacă circulaţia în oraş se defăşoară greoi. Deși reabilitarea drumurilor trebuia încheiată în 15 decembrie, la această dată se lucrează la trotuare şi la parcul din faţa Centrului Cultural Mihai Eminescu. Primarul dă asigurări că întârzierile nu vor afecta finanţarea europeană, în cel mai rău caz, municipalitatea va trebui să suporte aproximativ 2 milioane de lei din bugetul local pentru ca lucrările să poată fi terminate.

Edilul orașului a ținut să reamintească de evenimentele organizate în cursul acestei săptămâni, miercuri, 16 decembrie, de la ora 18.30, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” va avea loc un concert extraordinar de colinde cu participarea îndrăgitului interpret Ioan Bocşa, iar sâmbătă, 19 decembrie, Stefan Hrușcă revine în Târgu Mureș pentru întâlnirea cu publicul și pentru a duce mai departe străvechiul obicei: colindul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE