Trei accidente rutiere, soldate cu trei răniţi uşor, Târgu-Mureş Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 77 Vizualizări

Trei accidente rutiere, soldate cu trei răniţi uşor, Târgu-Mureş

222Miercuri, 16 decembrie, la ora 12.55, în Piaţa Matei Corvin din municipiul Târgu-Mureş, un tânăr, de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat uşor un elev, de 16 ani, din Ungheni, care era angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal semnalizat şi marcat corespunzător.

Tot miercuri, la ora 19.16, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, o femeie de 58 de ani, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere, unui tânăr, de 27 de ani, din Târnăveni, care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal, semnalizat şi marcat corespunzător. „Conducătorii auto vor fi cercetaţi pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă”, a precizat inspector Andreea Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

În aceeaşi zi, la ora 20.35, pe strada Voinicenilor, un conducător auto, de 46 de ani, din Sântana de Mureş, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un podeţ. „În urma accidentului, bărbatul a fost rănit uşor”, a arătat inspector Andreea Pop.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE