Home / Sanatate / Angajări la Centrul de Cercetări Avansate Medico-Farmaceutice

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Angajări la Centrul de Cercetări Avansate Medico-Farmaceutice

222Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu-Mureş organizează concurs, în parioada 18-22 ianuarie 2015, pentru ocuparea mai multor posturi la Centrul de Cercetări Avansate Medico-Farmaceutice.

Potrivit unui comunicat, vor fi angajaţi un administrator financiar cu studii superioare pe perioadă nedeterminată, un administrator patrimoniu cu studii superioare pe perioadă nedeterminată, 3 biologi pe perioadă determinată, un farmacist pe perioadă determinată, 3 asistenţi de cercetare pe perioadă determinată şi un asistent medical pe perioadă nedeterminată. Dosarele de concurs se depun la Biroul Personal până la data de 5 ianuarie 2016, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0265-215.551, interior 127.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tratamentul pacienților cu infarct miocardic acut afectat în anumită măsură de pandemia COVID

Frica de infecția COVID a determinat mulți pacienți care au suferit un infarct miocardic acut …