Home / Business / La mulți ani, Café Frei!

La mulți ani, Café Frei!

Distribuie

111În 11 decembrie 2015 s-a împlinit un an de când aromele cafelelor de la Café Frei îi încântă pe târgumureșeni. Deși a trecut puțină vreme de la deschidere, Café Frei s-a impus ca una din cele mai rafinate cafenele din Târgu-Mureș, cu produse de excepție, pe care eu nu le-am mai găsit niciunde în România.

Situată în centrul municipiului Târgu-Mureș, Café Frei întâmpină pasionații de cafea cu o varietate impresionantă. Peste 60 de tipuri de cafea, preparate după rețete specifice diferitelor zone ale planetei (America de Sud, Asia, Africa, Europa, etc.), adunate de-a lungul anilor de către deținătorul brandului – jurnalistul Tamas Frei din Ungaria, pot fi degustate aici.

112

Cu un ambient de inspirație tropicală, viu colorat, consumatorul se poate imagina cu ușurință într-un local specific din Bolivia, Columbia, Africa sau Japonia. El este, totuși, în Târgu-Mureș. Aici toate preparatele – cafelele, ceaiurile, prăjiturile și unele răcoritoare – sunt unicate, realizate la fabrica din Ungaria și se distribuie exclusiv prin intermediul rețelei de cafenele Frei. De la cafeaua cu aromă de tutun, la cea cu castane, alune, migdale, cocos, zmeură, prune și altele, până la cele cu gust de caramel sau portocale, Café Frei satisface cele mai exigente dorințe. ”Invit pe toți cei care vor să se bucure de aromele unor cafele deosebite să vină la noi la cafenea să descopere adevărata poveste a cafelei preparată după rețete speciale, adusă de pe mai multe plantații din lume, ce pot fi consumate alături de delicioasele produse de patiserie care doar aici pot fi găsite. Am observat că publicul nostru știe să aprecieze cafelele de aici, că se bucură de aromele deosebite ale celor peste 60 de sortimente de cafea ce pot fi consumate la Café Frei. Dispunem de personal calificat și tehnologie performantă care transformă boabele de cafea în adevărate licori, ceea ce cred că a contribuit la creșterea numărului de clienți și la fidelizarea acestora. Sunt convinsă că ceea ce facem la Café Frei va stimula interesul consumatorilor și pentru a-și consolida cunoștințele referitoare la cafea și la povestea fascinantă a acestei băuturi nobile. Ceea ce ne bucură cel mai mult este faptul că cei care ne-au trecut pragul o dată revin cu mare plăcere la Café Frei”, a declarat Mathe Kinga, managerul Café Frei Târgu-Mureş.

De menționat că la Café Frei se poate comanda cafea și la pachet, pentru birou sau pentru acasă, dar și că aceasta se poate achiziționa boabe ori măcinată.

113

Nicu POP


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Un nou proiect marca Multinvest: Centru de inginerie inovativă la Târgu Mureș!

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.