Colindători cu lecții bine făcute Invatamant
  • admin
  • 2 comentarii
  • 216 Vizualizări

Colindători cu lecții bine făcute

????????????????????????????????????

Elevii clasei a IV-a A de la Gimnaziul „Alexandru Ioan Cuza” din cartierul Unirii au impresionat auditoriul cu un minirecitalul de colinde susținut la Primăria Târgu-Mureș. Copiii pregătiți de învățătoarea Manuela Koszorus au cântat la nivel de profesioniști, așa cum remarca viceprimarul Peti Andras, care alături de viceprimarul Claudiu Maior, secretarul Primăriei, Andrei Mureșan, și alți angajați ai Primăriei Târgu-Mureș, a ascultat cu atenție colindele elevilor de la Gimnaziul “Alexandru Ioan Cuza”. Claudiu Maior a remarcat, la rândul lui, talentul copiilor și frumusețea colindelor, cântând alături de ei. Gazdele au răsplătit colindătorii cu aplauze, suc și cozonac, iar Moș Crăciun le-a oferit copiilor câte un cadou. Moșul i-a îndemnat să fie cuminți, pentru ca în noaptea de 24 spre 25 decembrie să le aducă și alte cadouri.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Frumos gestul copiilor , insa si aici „oficialitatile” de tip DOREL au facut pasul inainte…. copii ceva mai in spate ! Fain de tat !

  • Felicitari copiilor !!!! Dar nici acum nu se putea fara o FACATURA DIN MURES ..iata-l pe Dorel cu echipa de „oficiali” pozand in fata copiilor ..inclusiv bunul Mos ..iar copii sunt lasati mai in spate ..asta da cultura de „palat cu turnuri” !!!

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE