Home / Invatamant / Distincţie pentru ELSA Târgu-Mureş

Distincţie pentru ELSA Târgu-Mureş

Distribuie

111Delegaţia ELSA Târgu-Mureş, formată dintr-un număr de 36 de membri a participat, recent, la a XXXVI-a ediţie a Întrunirii Consiliului Naţional, organizată în stațiunea Slănic Moldova. „Pe parcursul celor patru zile ale Întrunirii Consiliului Național, s-au desfășurat ateliere pentru fiecare departament, membri acestora având oportunitatea de a-și prezenta activitatea desfășurată, de a împărtăși din experiența acumulată sau de a schimba păreri cu membri celorlalte grupuri locale. Totodată, pentru a răsplăti munca depusă pe timpul zilei, la ateliere, membrii ELSA au avut parte și de petreceri tematice, având astfel posibilitatea de a se relaxa și de a socializa. În plenara de închidere, ELSA Târgu-Mureș, prin intermediul departamentului Seminare și Conferințe, a obținut o distincție pentru organizarea Conferinței Naționale „Securitate Publică versus Drepturi Individuale”, se precizează pe pagina de Facebook a ELSA Târgu-Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Pactul pentru Tineri ajunge la Târgu Mureș

Distribuie Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) organizează joi, 28 martie 2024, la Liceul Teoretic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.