La Mulţi Ani, Ligia Voro! Social
  • admin
  • 2 comentarii
  • 387 Vizualizări

La Mulţi Ani, Ligia Voro!

ligiaZi specială marţi, 22 decembrie, pentru colega noastră Ligia Voro, senior editor la cotidianul Zi de Zi şi redactor şef al revistei Transilvania Business, care adaugă o floare la frumosul buchet al vieţii. Cu această ocazie specială, colegii din redacţia şi administraţia celor două publicaţii îi transmit Ligiei cele mai sincere gânduri de sănătate, împliniri şi bucurii pe toate planurile, alături de tradiţionala urare de La Mulţi Ani!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Judetul Mures a avut si mai are ziaristi care prin atitudinea lor arata ca inca mai putem citi cu incredere presa. Azi mai mult ca odinioara (excludem perioada comunista) cainele de paza al democratiei este hranit de „dusmanul” democratiei. Ligia Voro arata an de an, luna de luna, ca este unul din putinii ziaristi care nu poarta LESA dusmanului. Felicitari Ligia Voro , te-ai nascuta in ziua noii democratii in Romania. La multi ani cu sanatate !!! Iti multumesc pentru ca nu ai parasit breasla si ai ramas cu NOI cei care iti citim zi de zi munca !!!

    • Vă mulțumesc mult pentru urări :). Și mă bucur și vă mulțumesc mult pentru că îmi apreciați munca. Să aveți și dvs. parte de sărbători tihnite și un Crăciun precum vi-l doriți!

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE