Home / Sport / „Moşul dă la coş de Crăciun”, la CS Gladius

„Moşul dă la coş de Crăciun”, la CS Gladius

Distribuie

1Într-o atmosferă de sărbătoare duminică, 20 decembrie, clubul sportiv Gladius Târgu-Mureş a organizat evenimentul de sfârşit de an, “Moşul dă la coş de Crăciun”. Alături de sportivii clubului şi părinţii acestora la eveniment au luat parte şi invitaţi surpriză care au contribuit la reuşita acestuia.

Surprize sub panou

Prima surpriză a evenimentului a fost apariţia la eveniment a reprezentanţilor clubului BC Mureş, jucătorii Alhadji Mohamed, Goran Gajovic şi Ivan Ivanovic şi vicepreşedintele Beres Lorand. Vedetele echipei BC Mureş au făcut o demonstraţie de virtuozitate cu mingea de baschet şi au jucat câte un meci demonstrativ cu copii din fiecare grupă, Babybaschet, Minibaschet şi U14 masculin şi Babybaschet şi Minibaschet feminin. O altă surpriză din partea organizatorilor a fost trupa de dans modern “Optim” care au performat şi au smuls ropote de aplauze din partea celor aproximativ 350 de persoane participante la eveniment. Din programul evenimentului nu a lipsit nici tradiţionalul meci de baschet disputat între părinţi şi antrenori, meci aprig disputat, dar terminat netranşat. Odată terminat meciul, pe parchetul sălii şi-a facut apariţia şi ultimul invitat surpriză, Moşul, care a împărţit cadouri tuturor sportivilor din cadrul clubului.

2

Pe parcursul anului 2015 CS Gladius a participat constant în competiţiile rezervate juniorilor, respectiv Babybaschet şi Minibaschet mascului şi feminin şi U14 masculin, echipă care s-a calificat în primele 16 echipe ale ţării. “Anul 2015 a fost unul benefic pentru clubul nostru, am avut rezultate foarte bune la turneele finale desfăşurate în vară la Mangalia pentru grupele de Babybaschet şi Minibaschet masculin şi feminin şi am reuşit în toamna asta să ne calificăm în faza semifinală cu echipa de U14 masculin. De asemenea, anul acesta am demarat două proiecte, unul în colaborare cu BC Mureş care vizează continuitatea sportivilor de la vârsta de 16 ani şi le asigură un viitor pentru echipa fanion a judeţului. Cel de-al doilea proiect este împreună cu cu BC Together, proiect care presupune formarea unei echipe comune la grupa de minibaschet prin care avem dovada că împreună putem fi mai buni. Pe această cale ţin să-i mulţumesc lui Mihai Corui pentru implicare. Mulţumiri aduc părinţilor pentru susţinere, tuturor celor implicaţi în această organizaţie, antrenorilor Florina Pora, Bogdan Puşcaş, Andrea Bereczki, Ionel Brustur şi le doresc un An Nou mai bun, sănătate şi Sărbători Fericite! A team above all, above all a team!”, a declarat Vlad Pora, vicepreşedinte şi antrenor la CS Gladius Târgu-Mureş.

3

 

 

De asemenea, verificati

CSM Târgu Mureş continuă promovarea sportului în școli

Distribuie CSM Târgu Mureș continuă să încurajeze practicarea sportului în rândul tinerilor, aducând bucuria baschetului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.