Home / Social / Raportul lucrărilor de întreținere și reparații ANIF-Oltul Superior

Raportul lucrărilor de întreținere și reparații ANIF-Oltul Superior

Distribuie

DSC_6078

Suma de 352.250 lei a fost alocată în bugetul anului 2015, pentru lucrări de întreținere și reparații, după cum a relatat ing. jr. Alexandru Ioan Rusu, director ANIF-Unitatea de Administrare Mureș a Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Mureș-Oltul Superior,  într-un raport al activităților pe anul în curs,  în ședința colegiului prefectural, desfășurată miercuri, 23 decembrie. Amenajările pe care au fost executate lucrări sunt CES Pârârul de Câmpie zona Sesu-Bologa, comunele Pogăceaua și Sânpetru de Câmpie, amenajare pe care au fost reparate 28 de podețe tubulare, cu valoarea de 71.900 lei. Amenajări au fost executate și pe CES Comlod zona Mădăraș-Lechința, comunele Band, Grebenișu de Câmpie și Mădăraș, unde au fost reparate 9 bucăți de podețe tubulare, în valoare de 22700 de lei. Pe aceste două amenajări, în cursul anului trecut, au fost decolmatate canalele și debuseele. A treia zonă care a beneficiat de investiții este CES Comlod zona Crăiești – Șincai, Raciu și Crăiești. În cursul anului 2015 au fost decolmatate canalele și debuseele cu un volum total de 57000 mc și au fost reparate 11 bucăți de podețe tubulare cu o valoare totală de 257650 lei.

În anul 2015 a fost continuată lucrarea de investiții ”Combaterea eorizunii solului Târnăveni-Bobohalma. Prntru această investiție a fost alocată suma de 1.400.000 lei pentru continuarea lucrărilor în anul curent. L asfârșitul acestui an este realizat 75% din valoarea totală a lucrărilor, din suma alocată în acest an fiind executate pereu din beton ecevutat pe Valea Bobohalma și canalele de gardă de la drumurile de exploatare, podețe tubulare, debusee inierbate, căderi din gabioane și drenuri absorbante și colectoare. Pentru anul viitor propunem execuția de lucrări de întreținere de reparații pe amenajările de Desecare Pârâul Voiniceni și Breaza, Desecare Valea Băii pe raza comunei Lunca și Desecare Pârâul Cerghid pe raza orașului Ungheni, lucrări care vor consta din decolmatări de canale și reparații podețe” a mai adăugat în încheiere Alexandru Ioan Rusu.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.