Home / Sanatate / Care e programul spitalelor din Mureș de Sărbători

Care e programul spitalelor din Mureș de Sărbători

Distribuie

program spitaleÎn această perioadă, spitalele din județul Mureș vor funcţiona cu linii de gardă de profil şi vor acorda asistenţa medicală de urgenţă, după cum urmează:
Potrivit Direcției de Sănătate Publică, aceasta va avea asigurat serviciul de permanență conform graficului. Activitatea Serviciului de Ambulanță Județean Mureș este asigurată continuu cu suplimentare de echipaje de urgență și transport. Activitatea Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant este asigurată continuu prin șapte linii de gardă conform graficelor de gardă. Activitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență Tîrgu Mureș este asigurată continuu prin UPU – SMURD și prin liniile de gardă conform graficelor de gardă. Activitatea Spitalului Clinic Județean Mureș este asigurată continuu prin camerele de gardă conform graficelor de gardă. Activitatea Spitalelor din Sighișoara, Reghin, Târnăveni și Luduș este asigurată continuu prin CPU și prin camerele de gardă conform graficelor de gardă. Activitatea Spitalului Orășenesc din Sângeorgiu de Pădure și a Spitalului din Sovata Niraj este asigurată continuu prin camerele de gardă conform graficelor de gardă. Centrul Medical Nova Vita din Tîrgu Mureș asigură activitatea permanentă în maternitatea unității, iar Centrul Medical Topmed este închis în 25 și 26 decembrie, precum și în 1 și 2 ianuarie. Personalul nemedical (personal TESA și muncitori) beneficiază de zile libere în această perioadă.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.