Da! Se poate și la noi! Vizi Imre a lansat un single la Târgu Mureș! Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 514 Vizualizări

Da! Se poate și la noi! Vizi Imre a lansat un single la Târgu Mureș!

DSC_5872

Teoretic, o știm toți. Ne preocupă mai mult grija să ne umplem buzunarele și uităm să ne umplem și sufletele și parcă niciodată lumea asta nu a fost atât de îndopată de creier ca astăzi și nicicând atât de lipsită de iubire și de cinste. Practic, Vizi Imre, mureșeanul care i-a cucerit pe români la „Vocea României”, aduce un mesaj care rupe gura târgului și deschide perspectiva altei lumi în care întrezărim bogăție de spirit, bun simț și dragoste. În ziua de 16 decembrie, Sala Casino din incinta Hotelului Grand, a găzduit lansarea unui nou single intitulat „Iubiți și gata” și înființarea noii case de producție ”Republic Production”, la Târgu Mureș.

DSC_5884

Artiștii au libertatea de exprimare, o mare binecuvântare, dar care pretinde multe sacrificii, susține Dan Mașca, CEO-ul companiei Reea. Dar dincolo de ambiţie şi nenumăratele ore de studiu, susţinerea financiară pentru obţinerea materialelor şi instrumentelor necesare dezvoltării lor artistice, este de cele mai multe ori primordială în dezvoltarea unui tânăr artist. Din cauza ușilor închise și drumului greoi ce trebuie parcurs până la a avea succes, mulți tineri talentați nu au mai văzut lama de lumină strecurată pe sub oblonul de la fereastră sau dacă au văzut-o, nu au mai recunoscut-o, motiv pentru care au preferat să plece din țară sau să renunțe la pasiuni. Tocmai de aceea, de mai bine de 16 ani, încă de la înființarea firmei Reea, Dan Mașca a investit în partea de creație, în tineri, în special, în promovarea valorilor de înaltă ținută artistică, prin excluderea și evitarea kitsch-lui.

O pivniță, un început

Povestea Casei de producție Republic îl are în introducere pe Liviu Boar, Team Leader-ul REEAnimation, un loial angajat al firmei Reea.  ”Liviu e un bun creator și muzician, abilități de care m-am convins încă de pe vremea când el era student la Cluj. Avea o trupă rock, motiv pentru care am deschis un studio, într-o pivniță, în apartamentul cu trei camere pe care îl aveam pe strada Republicii 41, în spate la Finanțe, vechiul sediu Reea. Trupa s-a desființat între timp, iar studioul a rămas nefolosit” a mai adăugat Dan Mașca. Chiar dacă au trecut mai bine de 10 ani de atunci, timpul pare să se fi reîntors.

Toate pânzele sus!

”Republic Production” se va redeschide pe strada Republicii nr. 43, numele străzii fiind, de fapt, și numele casei de producție. La începutul anului viitor, între 15-30 ianuarie, lucrările de renovare vor fi finalizate și va fi dat în folosință, marele avantaj al serviciilor oferite de studioul din Târgu Mureș fiind posibilitatea de a pătrunde pe cele două piețe, româno-maghiară, pe care Bucureștiul nu le poate ataca. Chiar dacă unele universități din orașul nostru au secții de comunicare, Dan Mașca propune o secție de comunicare pentru industria muzicală, specializare care nu există la noi în oraș.  Așadar, ce n-a făcut Bucureștiul pentru Vizi, facem noi acasă!

DSC_5894

Orașul nostru are foarte mulți oameni talentați, care au ales să rămână în comunitate, dar reușesc cu greu să se afirme în plan muzical la nivel național. Avem o serie de specialiști, ingineri de sunet, instrumentiști, producători, care știu lucra și prelucra fiecare amănunt al piesei și nu se lasă până când produsul finit nu iese brici. Să fim realiști: degeaba ai dorință, dacă nu ai putință, spune o vorbă din popor. Lansarea video-clipului ”Iubiți și gata” la Târgu Mureș este încă o dovadă, dacă, cumva, mai aveam de încă una, că la noi există oameni care pot înnobila partea artistică și pot amesteca laolată ingredientele principale ale succesului de durată.

Mesajul ”Iubiți și gata”

Violenţa domestică este o crudă realitate a zilelor noastre, mai des întâlnită decât se crede, pentru că multe dintre acestea au loc în spatele uşilor închise și rămân necunoscute, tolerate. De multe ori invizibil, prin vocea lui Vizi Imre, fenomenul violenței este aruncat în lumina reflectoarelor cu scopul de a o opri, pentru a le oferi victimelor speranța.

DSC_5891

” Nu am mai jucat în videoclipuri până acum, e o premieră pentru mine, ca actor. Mesajul lui Vizi ne ajunge la suflet, iar starea pe care a transmis-o Vizi, recunosc, pe scena teatrului nu am resimțit-o. Ascult piesa cu mare plăcere, dimineața, la prânz și seara, și, da, sunt împotriva violenței domestice, sub orice formă de manifestare. Bravo Vizi!” ne spune Csaba Ciugulitu, unul din actorii videoclipului.

Simpaticul puști de doar11 ani, Raul Băgăian, elev al Liceului Vocațional de Artă, demonstrează în videoclip că este înzestrat cu un talent actoricesc, ce aduce emoții și bucurie și anină de sufletul omului. „Mi-a plăcut foarte mult la filmări, nu a fost greu deloc, dar a fost frig, tare frig…” ne spune Raul.

Prin videoclipul lansat, Vizi Imre s-a desprins din dimensiuni și este pretutindeni. Piesa poate fi vizionată pe youtube http://youtu.be/akW0p4HKdW4. , iar pentru susținerea lui, merită o distribuire în rețelele de socializare.

Muzica: Adda, Sorana Pācurar, Vizi Imre

Text: Loredana Căvășdan, Vizi Imre

Aranjament: Vizi Imre, Sárosi Péter

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE