Home / Administratie / În vreo doi ani poate vom avea transport civilizat

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

În vreo doi ani poate vom avea transport civilizat

maior
Proiectul privind adoptarea studiului de oportunitate privind transportul local târgumureșean a fost adoptat în ultima ședință de Consiliu Local Tîrgu Mureș. Studiul finalizat în această vară de Incertrans SA București arată că serviciul de transport public de persoane lasă de dorit, parcul auto e depășit atât din punct de vedere a vechimii, cât și a normelor de poluare sau a condițiilor pe care le oferă călătorilor. Mai multe despre acest studiu, puteți lectura aici.

Consiliul Local a mai aprobat, prin adoptarea hotărârii, ca, “în maxim doi ani de zile să achiziționeze 80 de autobuze necesare pentru a deservi liniile de transport stabilite prin studiul de oportunitate, pentru a se putea asigura un transport eficient și a se delega direct serviciul către SC Transport Local SA”.

Aleșii au mai decis că o parte din liniile, foste ale Tudor Trans, vor fi scoase la licitație pe o perioadă de maxim 1 an și 6 luni, cu posibilitatea de prelungire pe încă 9 luni, cu aprobarea Consiliului Local Tîrgu Mureș.

Din comisia care va analiza rentabilitatea liniilor propuse prin studiul de oportunitate a se înființa fac parte următorii consilieri Claudiu Maior (foto stânga), Peti Andrei, Ervin Molnar, Octavian Moldovan și Bakos Levente (n.a. reprezentantul CL în AGA Transport Local SA).

Ligia VORO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Soós Zoltán și Claudiu Maior contraziși de Adrian Mureșan

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi (POL) la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș la alegerile …