Florin Mândru, colindă specială pentru B-unici Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 125 Vizualizări

Florin Mândru, colindă specială pentru B-unici

10295016_910350335715935_1799514593447876484_o

Florin Mândru, concurentul de la Vocea României, a vizitat Căminul pentru persoane vârstnice din Târgu-Mureș, ca să le ureze sărbători fericite beneficiarilor și să le arate că multă lume se gândește le ei în aceste zile. Oamenii au fost impresionați de gestul său.

12366117_910350362382599_3351868223400183613_o

Şi pentru că în luna decembrie, toată lumea vrea să asculte colinde, reprezentanți ai Fundației Motivation România, filiala Târgu-Mureș,  prin vocea invitatului Florin Mândru, au adunat cele mai îndrăgite melodii de Crăciun pe care le-au cântaţi cu toţii, în jurul bradului. Dudu este interpretul care, în urmă cu doi ani de zile, le-a făcut o surpriză extraordinară celor trei antrenori de la Vocea României, Lori, Moga și Brenciu, în timp ce se deplasa pe scenă într-un scaun cu rotile, dovedindu-le că acest lucru nu îl împiedică să-și trăiască viața din plin. Anul acesta, de ziua lui, Florin Mândru a avut parte de o surpriză din partea lui Cătălin Măruță, care i-a îndeplinit un vis, acela de a sări cu parașuta. ”În zilele de colind, reprezentanți ai Fundației Motivation România, filiala Târgu-Mureș, ne-au oferit prin intermediul lui Florin Mândru momente pline de emoție. Din 1995 încoace, organizația a readus speranța într-o viață împlinită și libertatea de mișcare unui număr de peste 9.000 de copii și adulți cu dizabilități. L-am ascultat interpretând colinzi și pe alocuri l-am acompaniat și noi” a declarat dr. Anca Florea, directoarea Căminului.

De Crăciun, nici Moșul nu a lipsit. Nu furișându-se tiptil pe horn cu grijă să nu fie văzut sau auzit, nici cu surle și trâmbițe, ci așa, mai încet cu treabă bună, moș Crăciun și-a făcut apariția cu sacul plin de daruri pentru B-unici. ”La sfârșit a premiat cel mai în vârstă, cel mai tânăr B-unic și cea mai tânără dintre angajatele Căminului și ne-a promis că anul care vine, va reveni negreșit” a mai adăugat directoarea Căminului. Beneficiarii au simțit adevărata frumusețe a sărbătorilor de Crăciun, iar în prezența invitaților, s-au simțit ca acasă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE