Share

Home / Administratie / Urmăriţi, depistaţi de poliţişti

Urmăriţi, depistaţi de poliţişti

111În cursul lunii decembrie, în urma acţiunilor desfăşurate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, au fost puse în aplicare 20 de mandate emise de instanţele de judecată și au fost depistate zece persoane urmărite. „Poliţiştii au depistat nouă minori dispăruți. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. De asemenea, au fost depistate zece persoane urmărite, dintre care opt urmărite la nivel național și două urmărite la nivel internaţional. Totodată, au fost puse în aplicare 20 de mandate și sentințe penale emise de instanțele de judecată. Astfel, 16 erau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, un mandat de arestare preventivă, un mandat europene de arestare, iar două sentinţe penale de internare”, a precizat inspector Andreea Pop, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Agenția Națională a Funcționarilor Publici Mureș angajează

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de promovare pentru ocuparea funcțiilor de conducere vacante …

Share
Share