ASA are un nou antrenor FC Municipal
  • mihai.veres
  • 1 comentarii
  • 159 Vizualizări

ASA are un nou antrenor

grigorasAntrenorul principal al formației de fotbal ASA Târgu-Mureș este începând de marți Petre Grigoraș, tehnicianul care a reușit sezoane de excepție cu Pandurii Târgu-Jiu, prima adversară a mureșenilor din ultimele trei jocuri ale sezonului regulat. Grigoraș a reușit cu gorjenii să alcătuiască o echipă redutabilă, care a cucerit titlul de vicecampioană în vara anului 2013 și a avut o evoluție apreciată în cupele europene. Noul tehnician are 51 de ani și ca jucător a evoluat de-a lungul carierei la Aerostar Bacău, FCM Bacău, Steaua, Farul Constanța, Dobrudzha Dobrich, Levski Sofia, Lokomotiv Plovdiv (toate 3 din Bulgaria) și Universitatea Cluj.
În calitate de tehnician a debutat ca secund la Farul Constanța, în anul 1999, fiind apoi principal la aceeași formație (2000-2002). Au urmat apoi FC Onești (2002-2003), Petrolul Moinești (2003-2004), din nou Farul (2004-2005), Oțelul Galați (2005-2009 și 2013), Poli. Iași (2009-2010), două mandate la Pandurii Tg. Jiu (2010-2013, 2014) și CFR Cluj (2013).
Petre Grigoraș va fi ajutat de secundul Marian Dinu și de preparatorul fizic Ciprian Prună.
Ca jucător, secundul Marian Dinu a evoluat pentru Farul Constanța și Callatis Mangalia fiind, cu 284 de meciuri în tricoul celor de la Farul, pe locul 2 în ierarhia prezențelor la formația constănțeană. Lucrează de mulți ani cu Petre Grigoraș, în calitate de secund al acestuia.
Preparatorul fizic, Ciprian Prună, și-a început activitatea în 2002, la Centrul de Copii și Juniori de la Sportul Studențesc. Între 2003-2009 a lucrat la grupele de copii și juniori de la Steaua, dar și la echipa secundă a clubului, trecând apoi la Academia Hagi și FC Vaslui. În ultimul an și jumătate a activat la Steaua, cucerind toate cele 3 trofee: campionat, Cupă și Cupa Ligii.
Grigoraș își va înfrunta astfel în primul meci oficial al noii echipe formația cu care a obținut cele mai bune rezultate, Pandurii Târgu-Jiu, aflată pe locul 5, cu 5 puncte în fața ASA și calificată practic în play-off și îl înlocuiește pe cel care a pornit la drum cu ASA, Vasile Miriuță, ambii (adversari în foto) trecând în ultimele sezoane și pe la CFR Cluj, ultima echipă antrenată de Grigoraș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Pe cate etape a fost angajat ?

    A. 1
    B. 2
    C. Pleaca inainte de a „debuta”

    Super profesionisti astia de la ASA ! Lol

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE