Andrea Sîngeorzan te ajută să respecți codul vestimentației de revelion Interviu
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 338 Vizualizări

Andrea Sîngeorzan te ajută să respecți codul vestimentației de revelion

nnn

Barock Cafe a găzduit de curând lansarea colecției de Crăciun 2015 semnată de Andrea Sîngeorzan, un apreciat designer vestimentar din Târgu Mureș. Pentru că felul în care te îmbraci este o extensie a felului în care te raportezi la mediu și la propria feminitate, pentru că există o linie atât de fină trasată între senzațional și kitsh și, mai ales, pentru că se apropie cea mai importantă noapte din an, Andrea îți arată cheia în alegerile reușite în vestimentația de revelion.

Rep: Doamnele și domnișoarele trebuie să arate perfect de Revelion, așa că în aceste zile stau la coadă la saloanele de înfrumusețare, o problemă  ca și rezolvată. Dar ce îmbrăcăm în această noapte specială?

A.S. Cea mai strălucitoare noapte din an ne permite să dăm frâu liber creativității astfel putem să ne jucăm cu o varietate infinită de culori și accesorii singura condiție pe care trebuie să o respecte orice doamnă sau domnișoară este armonia lor în ansamblu. În cazul în care sunteţi petreceți revelionul într-un restaurant elegant, atunci încercaţi să vă ridicaţi la nivelul gazdelor și să îmbrăcaţi o rochie de seară, într-o culoare vie şi accesorizată festiv sau îmbrăcaţi rochia neagră preferată. Chiar dacă nu e una nouă,  îi puteţi da un alt suflu prin bijuterii puternice din punct de vedere cromatic ori vizual.

Rep: Se spune că două lucruri sunt foarte importante în viața unui om: patul în care doarme (toată noaptea) și pantoful în care umblă( toată ziua).

A.S: Nici o ținută nu trebuie să ne oblige să fim incomode o noapte întreagă, astfel încât putem purta chiar și balerini strălucitori la o rochie, deoarece accesoriile trebuie să complecteze ținuta punând accent pe feminitate. Vom purta coliere din perle sau cristale, voalete care să definească coafura, mănuși scurte din dantelă fină, toate fiind detalii care fac diferența și care spun atât de multe despre noi.

Rep: Care este regula de bază pentru un machiaj discret?

A.S: Vestimentația întotdeauna va fi un factor decisiv, atât pentru alegerea tehnicii de machiaj, cât şi în stabilirea paletei cromatice a machiajului. Recomand să nu se exagereze cu machiajul, punem accent fie pe ochi, fie pe buze, niciodată ambele împreună. Machiajul trebuie să fie simplu și luminos. Atitudinea, deasemenea, este foarte importantă, trebuie să încoroneze orice ținută alegeți. Să nu uităm că hainele pe care le purtăm ne reprezintă pe noi ca indivizi și marchează importanța evenimentului, indiferent că e vorba de doamne sau domni, a respecta codul vestimentar înseamnă respect față de sine, de gazdă și eveniment.

Rep: Rochia lungă ocupă, fără îndoială, un loc de cinste în garderoba unei femei.

A.S. Dacă alegeți o rochie lungă, trebuie să aveți mare atenție la felul în care o purtați. Aceasta este deja o ținută pretențioasă, care ne obligă să avem coafuri simple și accesorii limitate, articole simple, delicate, care să adauge un plus de interes și contrast ținutei, fără să atragă prea mult atenția. Însăși rochia lungă este de o eleganță maximă și orice tip de exagerare ne trimite în zona ridicolului. E mult mai simplu să alegem o rochie peste genunchi pe care să o accesorizăm conform cu evenimentul păstrând armonia ținutei sau să optăm pentru confortabila combinaţie de top şi fustă lungă.

Rep: Ce alegem să îmbrăcăm dacă invitaţia este pentru o petrecere acasă la cei mai buni prieteni?

A.S:  În acest caz, lăsaţi rochia cea lungă în dulap şi alegeţi o ţinută mai lejeră, dar nu lipsită de aerul de sărbătoare, aşa numita the little black dress (micuţa rochie neagră) sau rochiile de cocktail, dar şi piese elegante care se pot combina minunat cu altele casual.

Rep: Pe scurt, o concluzie?!

A.S: Bunul gust poate fi educat, trebuie doar să urmăm câteva reguli și totul va fi bine. Multe împliniri, sănătate și un An Nou mai bun le doresc doamnelor și domnilor de pretutindeni!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE